Home Nieuws Gadgets & Electronica JBL introduceert de nieuwe Tuner 2 en Tuner XL – Het...

JBL introduceert de nieuwe Tuner 2 en Tuner XL – Het krachtige, draagbare DAB/FM-radio duo

Maak kennis met de JBL Tuner 2 en Tuner XL: twee compacte, draagbare radio’s met een kristalhelder geluid, Bluetooth en een accuduur waarmee je de hele dag geniet van je favoriete tunes. Of je nu een culinair hoogstandje aan het bereiden bent in de keuken of aan het schoffelen bent in de tuin, met een enkele klik blijf je op de hoogte van het nieuws en de muziek op je lievelings radiozender.

De JBL Tuner 2 is met verbeterd ontwerp, geluid en een accucapaciteit van 12 uur klaar om met je mee te gaan. Blijf in contact met je favoriete DAB- of FM-radiozender of connect je telefoon met Bluetooth voor de perfecte zomerse nummers in de tuin. Regenbui? Geen nood, de IPX7 waterdichtheid biedt bescherming.


Met de JBL Tuner XL, het nieuwste lid van de familie en krachtige broer van de Tuner 2, ga je nog een stapje verder. Met 15 uur afspeeltijd uit een enkele oplaadbeurt, krachtig JBL kenmerkend geluid, Bluetooth-streaming en fantastisch design ben je klaar om te gaan! Vertrouw op de multi-tasking-tunerradio’s om het krachtige geluid uit je speaker te blazen. Het vinden van je favoriete zenders is een fluitje van een cent met 5 voorgeprogrammeerde zenders en het eenvoudig af te lezen display. De Tuner 2 (99,99) en de Tuner XL (149,-) zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de grote retailers en via jbl.nl

Bron © JBL