Home Nieuws Sport Nieuws VVV Venlo: Ervaren Tristan Dekker tekent bij

VVV Venlo: Ervaren Tristan Dekker tekent bij

Ondanks zijn leeftijd van 23 jaar, is Tristan Dekker al een ‘ervaren’ speler te noemen. De jongeling, die oorspronkelijk uit Den Haag komt, speelde de afgelopen vijf seizoenen al voor de Venlose club. Hij kwam in die tijd tot 78 officiële wedstrijden in het eerste elftal, waarvan 44 in de Eredivisie.

Nu tekent de verdediger in De Koel een nieuwe verbintenis. Dekker speelt minimaal nog twee seizoenen langer in het geelzwart van VVV-Venlo.

Dekker is verheugd met zijn contractverlenging: “Ik heb het erg naar m’n zin in Venlo en VVV-Venlo is in de afgelopen vijf jaar mijn club geworden. Ik ben blij dat ik de komende jaren mijn ‘Venlose ervaring’ kan inzetten om nieuwe en jonge spelers mee te trekken in het bijzondere gevoel rondom deze familieclub en hen te enthousiasmeren. Op het veld wil ik dat enthousiasme zelf ook graag uitstralen. Met ‘spirit’ in de ploeg gaan we komend seizoen ver komen. Ik heb er veel zin in.

Technisch Manager Stan Valckx: “Tristan is een open boek voor ons als club: een goede verdediger met snelheid, een gedreven jongen én een echte doorzetter. Hij is 23 jaar, maar loopt toch al lang mee binnen onze selectie. Hij weet wat er wordt gevraagd in de Keuken Kampioen Divisie. Kent inmiddels promotie, maar ook degradatie. Tristan maak je niets wijs. We zijn blij dat hij erbij blijft!”

Bron en foto © VVV Venlo

Vorig artikelQmusic en Tomorrowland gaan meerjarige samenwerking aan
Volgend artikel[video] Voor én door de supporters: KRC Genk en Nike stellen nieuwe thuistenue voor
Ik ben de eigenaar van Planetzone