Home Nieuws Sport Nieuws Voor én door de supporters: KRC Genk en Nike stellen nieuwe...

[video] Voor én door de supporters: KRC Genk en Nike stellen nieuwe thuistenue voor

Blauw shirt, witte short, blauwe kousen. Blauw en wit: dàt is KRC Genk. Zo bleek uit een Facebook-poll onder de supporters vorig jaar. De club besloot daarop enkele supporters te betrekken bij het ontwerp van de nieuwe wedstrijdoutfit. Het resultaat? Een uniek Nike-tenue, gemaakt voor én door de supporters van KRC Genk.

Abonnees KRC Genk wisten al van onthulling shirt

Vorige week zette KRC Genk al een audiocampagne op. Coach John van den Brom belde de supporters die onlangs hun abonnement hebben verlengd, op met de boodschap dat de club maandag 5 juli het nieuwe wedstrijdtenue zou onthullen.

“KRC Genk is een club voor én door de supporters. Ondanks corona en de vele wedstrijden zonder publiek, zijn we altijd in nauw contact gebleven met hen. De nieuwe shirts zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Nu is het aan onze spelers én supporters om in België en Europa te schitteren in deze prachtige outfit waarbij ook onze partners voor de eerste keer volledig geïntegreerd zijn in het design. De komende seizoenen zullen we onze supporters trouwens opnieuw betrekken bij de keuze van de wedstrijdshirts.” – Erik Gerits, Algemeen directeur KRC Genk

link: krcgenk.be/shirts

Bryan Heynen, Cyriel Dessers en Simen Jukleröd onthullen het stijlvolle thuistenue in deze onderstaande video:

Bron en foto © KRC Genk