Home Nieuws Jongeren RKC Waalwijk in carnavalsferen

[video] RKC Waalwijk in carnavalsferen

Degradatiewedstrijd tegen FC Emmen in carnavalshirts

Als Brabanders zijn we trots op carnaval. Helaas zal ons geliefde feest dit jaar niet plaatsvinden in de hoedanigheid zoals wij het liefst carnaval vieren: samen. Hoe moeilijk ook, carnaval vieren we dit jaar thuis.Maar niet getreurd; met #RKCarnaval vier je het feest in stijl en steun je direct een fantastisch doel. In samenwerking met Fonds Gehandicaptensport werkt RKC Waalwijk namelijk hard aan de realisatie van een nieuwe mindervalide-tribune in het Mandemakers Stadion. De opbrengsten van de veiling van de wedstrijdshirts en verkoop van losse tenues komt hieraan ten goede.

De oproep aan iedere Schoenlapper, Oeteldonker, Kielegatter en zelfs Kruikenzeiker: #blijfthuis en vier carnaval dit jaar binnen de maatregelen! Zo gaat carnaval alsnóg door.

RKC Waalwijk is verheugd om vandaag om 11 over 11 bekend te maken dat het in samenwerking met kledingpartner Stanno, net als vorig seizoen, een speciaal Carnavalstenue heeft ontworpen! Dit shirt zal door de Geelblauwen worden gedragen tijdens het thuisduel met FC Emmen op Carnavalsvrijdag, morgenavond om 18.45 uur.

Tenue
De basis voor het carnavalstenue is confetti in de kleuren geel, blauw en rood, evenals de diagonale sjerp die verwijzen naar de kleuren van Waalwijk tijdens carnaval. De zwarte achtergrond staat symbool voor het feit dat we carnaval dit jaar niet kunnen vieren zoals we dat gewend zijn. Belangrijk element van het shirt is het logo. Hierbij pronkt onze leeuw met een sjaal in de carnavalskleuren én een mondkapje.

Evenals op de huidige tenues prijken Willy Naessens Industriebouw en Peter van Son Interieurobjecten op de voorkant van het tenue. Daarnaast zijn Mandemakers Keukens en Van Mossel op de achterkant en TOTO op de mouw te bewonderen.

Bekijk hier de officiële clip van het carnavalsshirt, gemaakt door de partner van RKC Waalwijk vandenheuvelmedia.nl

Mindervalidetribune
Na het thuisduel tegen FC Emmen zullen de shirts die tijdens de wedstrijd zijn gedragen gesigneerd worden door de desbetreffende selectiespeler, waarna deze worden geveild via MatchWornShirt. De veiling start op het moment dat er wordt afgetrapt in het Mandemakers Stadion, op vrijdag 12 februari 18.45 uur en loopt tot 21 februari 15.00 uur. Als klap op de vuurpijl zal één shirt door alle selectiespelers worden gesigneerd en geveild.

Dit unieke shirt zal bovendien in kleine oplage worden verkocht in de online webshop van RKC Waalwijk. De totale opbrengst van de veiling en verkoop zal ten goede komen aan de bouw van een nieuwe mindervalidetribune in het Mandemakers Stadion, in samenwerking met Fonds Gehandicaptensport

Bron © RKC Waalwijk

Vorig artikelMysteryland heeft hoop voor de tweede helft van de festivalzomer en kondigt 2021 editie aan met exclusieve pre-sale
Volgend artikelEredivisie wedstrijden zaterdag vervroegd
Ik ben de eigenaar van Planetzone