Home Nieuws Sport Nieuws Paris Saint-Germain onthult thuisshirt voor het seizoen 2022-2023

[Video] Paris Saint-Germain onthult thuisshirt voor het seizoen 2022-2023

Β© Paris Saint Germain

Paris Saint-Germain presenteert haar nieuwe thuisshirt, ontworpen door Nike voor het seizoen 2022-2023. Zoals elk seizoen wordt deze nieuwe tenue tijdens thuiswedstrijden gedragen door alle sportteams van de club: herenvoetbal, damesvoetbal, jeugdteams en handbal.

De Parijse outfit combineert traditie en moderniteit. Het thuisshirt maakt gebruik van een bekend Parc des Princes-ontwerp met een brede centrale streep en twee dunne contourstrepen die zijn gerangschikt in een variatie van de drie historische kleuren: blauw, rood en wit.

Voor het eerst verschijnt de partner Qatar Airways op het tenue van de voetbalteams en GOAT op dat van het eerste elftal. Qatar Airways begint trots het nieuwe tijdperk van haar partnerschap door zich de afgelopen jaren te presenteren op het centrale deel van een van de best verkochte truien ter wereld. Tegelijkertijd zet het nieuwe generatie lifestyle-platform GOAT, de nieuwste toevoeging aan de familie van clubpartners, zijn logo op de linkermouw van het shirt.

Het nieuwe tenue dat de spelers op het veld zullen dragen en de replicatruien voor de supporters zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester, gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Geconfronteerd met het ongeduld van sommige spelers, organiseerde de club een exclusieve levering voor 6 van hen, die de trui met zijn nieuwe hoofdsponsor direct op hun vakantieplek konden ontdekken. Hun enthousiaste reacties, vastgelegd door de camera’s van PSG TV, zijn terug te vinden in een clip die op alle platformen van de club en Qatar Airways wordt uitgezonden.

Het thuisshirt van Paris Saint-Germain 2022-2023 is sinds 9.00 uur verkrijgbaar in Vapor en Replica op STORE.PSG.FR, in het netwerk van Club-winkels en -retailers en op NIKE.COM.

Bron en foto Β© Paris Saint Germain

Vorig artikel29 juni: Staatsbezoek Oostenrijk bij de NOS
Volgend artikelPEC Zwolle beloond Tristan (19) met contract
Ik ben de eigenaar van Planetzone