Home Nieuws Sport Nieuws Lancering Derbystar Eredivisiebal seizoen 2425

[Video] Lancering Derbystar Eredivisiebal seizoen 24\25

© Deventrade

Met trots presenteren wij het ontwerp én het thema van de officiële Derbystar Eredivisiebal voor het seizoen 2024/2025: ‘Dream to be a Star’. Het nieuwe ontwerp onderstreept de kracht van dromen. Want in het voetbal is niets onmogelijk, voor degenen die durven te geloven en te streven naar het onbereikbare.

De Eredivisie en Derbystar ontwikkelen voor ieder seizoen een officiële wedstrijdbal. Eerder gaven onder andere voetbalkunstenaar Piro, aanstormende talenten van platenlabel Top Notch, het Rijksmuseum, Johnny de Mol en Henk Schiffmacher de bal vorm.

In het hart van iedere voetballer, op elk niveau schuilt een droom. Een ontembaar verlangen om te schitteren op het veld, het publiek in vervoering te brengen en de wereld te veroveren. Maar voetbaldromen gaan verder dan het winnen van prijzen of vergaren van roem. Het gaat om geloof in jezelf, samenwerken, groeien en doorzetten. Zij die durven te dromen volgen de bal, het symbool van grenzeloze ambitie en mogelijkheden.

Met ‘Dream to be a Star’ omarmen de Eredivisie en Derbystar de kracht van dromen om elke speler en fan te inspireren om hun eigen ster te worden. Op vrijdag 9 augustus wordt er tijdens de eerste Eredivisiewedstrijd van seizoen 2024/2025 officieel voor het eerst met de nieuwe bal gespeeld.

Bron en foto © Deventrade