Home Foto's Go Ahead Eagles promoveert naar Eredivisie

[video] Go Ahead Eagles promoveert naar Eredivisie

Afgelopen woensdag promoveerde niet De Graafschap uit Doetinchem maar juist het verassende Go Ahead Eagles uit Deventer dat na 4 jaar weer mag spelen in de Eredivisie. De spelers moesten zelf winnen van Excelsior in Rotterdam en daarna ruim een uur wachten op het laatste fluitsignaal in Doetinchem. De wedstrijd De Graafschap – Helmond Sport werd 80 minuten stilgelegd door plaatselijke noodweer. De wedstrijd eindigde in 0-0 waardoor beide ploegen 77 punten hadden behaald maar de ploeg uit Deventer had een beter doelsaldo waardoor Go Ahead Eagles promoveerde naar de Eredivisie.

Deze stunt werd massaal en grootst gevierd op de Brink, het plein in het centrum van de stad. Dat feestje werd tegen 2 uur ’s nachts nog even dunnetjes overgedaan bij het van der Valk hotel, bij het naastgelegen A1 snelweg waar de spelersbus uit Rotterdam arriveerde. spelers werden grandioos onthaald en toegezongen en bij de ingang vierden men samen met de fans de promotie naar de Eredivisie.

Bekijk hier onder het filmverslag, de foto’s zullen in de loop van het weekend online komen op deze website! Hou de website dus in de gaten, Have Fun!

Bron en foto © Jongerensite PlanetZone