Home Nieuws Sport Nieuws Brazilië wint met hulp van scheidsrechter

[video] Brazilië wint met hulp van scheidsrechter

Brazilië heeft zich geplaatst voor de kwartfinale’s in de zoveel besproken Copa America editie die niet in Argentinië en Colombia maar in Brazilië wordt gehouden, evenals in 2019.

Brazilië had om de kwartfinale’s te bereiken wel een beetje geluk nodig. In de 10e minuut zorgde Luis Diaz voor de 1-0 vor Colombia met een omhaal. Het duurde echter tot de 78e minuut dat Brazilië de gelijkmaker scoorde. Dit met hulp van de scheidsrechter die de bal tegen zijn knie kreeg. De Colombianen hadden een scheidsrechter bal verwacht maar liet doorspelen, daar waar juist Brazilië alerter op reageerde en de 1-1 scoorde. Dit tot grote woede van de Colombianen.

De wedstrijd kende door de protesten een blessuretijd van 10 minuten en juist in die 10e minuut van de extra tijd scoorde Brazilië de 2-1 binnen.