Home Nieuws Jongeren Test je kennis in de nieuwe online VI Sportquiz

Test je kennis in de nieuwe online VI Sportquiz

Maandag 11 februari lanceert Wilfred Genee in zijn programma Veronica Inside de online VI Sportquiz. In deze mobiele quiz test Wilfred wekelijks in elf vragen de sportkennis van de kijker. Iedereen kan live op zijn smartphone meespelen via de Gameroom app. De regels zijn simpel: wie alle vragen goed heeft deelt mee in de wekelijkse prijzenpot van 1000 euro! De ideale mogelijkheid voor sportfanatici om hun kennis aan te scherpen en ook nog eens cash geld te winnen.

Wilfred Genee: ‘De online VI Sportquiz biedt de mogelijkheid om de echte kenners eens aan het woord te laten’.

De eerste vraag van de quiz wordt gesteld in het TV-programma Veronica Inside en de resterende tien vragen worden in de app verder uitgezonden. Alle elf de vragen gaan uiteraard over sport en variëren van actuele feiten uit het afgelopen voetbalweekend tot belangrijke sportmomenten uit het verleden.

Meedoen is eenvoudig: deelnemers hoeven alleen maar de gratis Gameroom-app te installeren op hun smartphone of tablet. De link naar deze app is te vinden op veronicainside.nl.  

Gameroom is het nieuwe mobiele gameplatform van Talpa Network. Binnen Gameroom worden er verschillende spellen gespeeld, waaronder LUCKY13. Alle spellen staan in het teken van kennis; soms algemene kennis en soms kennis over een specifiek onderwerp zoals sport of games. Het is snel, simpel en altijd binnen handbereik. Iedereen kan overal meespelen en prijzen winnen: of je nu staat te wachten op de trein, door de supermarkt loopt of thuis op de bank zit.

Iedere werkdag worden er in Gameroom prijzen verdeeld. Het gewonnen geldbedrag wordt binnen enkele werkdagen op je PayPal-rekening of op je bankrekening gezet.

Uitzending: elke maandag vanaf maandag 11 februari, 22:15 uur op Veronica en via de Gameroom-app.

www.veronicatv.nl

www.veronicainside.nl