Home Nieuws Sport Nieuws Sparta Rotterdam huurt Giannis Masouras van Olympiakos Piraeus

Sparta Rotterdam huurt Giannis Masouras van Olympiakos Piraeus

© Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met Olympiakos over de huur van Giannis Masouras. De 25-jarige rechtspoot kan de gehele rechterkant bestrijken en speelt tot het einde van het seizoen voor de Kasteelclub.

Technisch directeur Henk van Stee: “We hadden Giannis al langer in het vizier, ook vorig seizoen toen hij op huurbasis speelde in Polen, maar uiteindelijk hebben we toch overeenstemming bereikt met Olympiakos om hem het seizoen af te laten maken in Rotterdam. Met ruim 100 wedstrijden in de benen in zowel Griekenland als Polen en ook internationale ervaring met het Griekse elftal onder 21 en Champions League wedstrijden met Olympiakos versterken we onze rechterkant in de selectie. Hij heeft snelheid, een goede drive en komt graag richting het strafschopgebied van de tegenstander.”

De selectie van Sparta is nog niet rond volgens Henk van Stee, maar er is vandaag wel weer een stap in de goede richting gezet. “Natuurlijk steek ik als eerste de hand in eigen boezem en had ik net als onze supporters meer verwacht in deze transferperiode. We moeten echter realistisch zijn en dicht bij onszelf blijven en onze visie. Met het aantrekken van Aaron Meijers eerder deze week en Giannis Masouras vandaag slaan we wel de juiste weg in. We laten ons niet van onze visie afbrengen door spelers te halen ten koste van alles. In het verleden is vaak genoeg gebleken dat paniekaankopen tot slechte sportieve resultaten kunnen leiden. Ook na de deadline die vannacht verloopt kunnen wij onze spelersgroep nog versterken,” aldus Van Stee.

Bron © Sparta Rotterdam

Vorig artikel’s werelds grootste gamingcentrum, met meer dan 400 gaming-opstellingen, wordt geopend in Stockholm
Volgend artikel[video] Knockout City Heroes Mid-Season 2 Event geeft brawlers superkrachten!
Ik ben de eigenaar van Planetzone