Home Nieuws Sport Nieuws RKC Waalwijk verwelkomt Jens Odgaard op huurbasis

RKC Waalwijk verwelkomt Jens Odgaard op huurbasis

RKC Waalwijk heeft komend seizoen de beschikking over Jens Odgaard. De aanvaller van Deense komaf wordt gehuurd van het Italiaanse Sassuolo en sluit maandag aan bij de Geelblauwen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ‘’Jens is bekend met de Nederlandse competitie en zijn talent staat buiten kijf. We zijn blij dat Jens een goed gevoel heeft bij RKC Waalwijk en waar wij als club voor staan. De komst van Jens geeft onze technische staf tevens meer mogelijkheden voor het invullen van de aanvalslinie.’’

Jens Odgaard

Jens Odgaard (22) begon zijn carrière in eigen land bij Lyngby BK, waarna hij transfereerde naar het Italiaanse Internazionale. Sinds 2018 staat de spits onder contract bij Sassuolo, en droeg hij op huurbasis de kleuren van sc Heerenveen, FC Lugano en Pescara. Odgaard heeft 46 jeugdinterlands voor Denemarken achter zijn naam staan.

Met de komst van Odgaard heeft RKC Waalwijk na het aantrekken van Iliass Bel Hassani, Joel Pereira, Alexander Büttner, Issam El Maach en Michiel Kramer haar zesde versterking van deze zomer binnen.

Bron en foto © RKC Waalwijk