Home Games Geniet vanaf vandaag van het plattelandsleven met De Sims™ 4 Landelijk Leven

[video] Geniet vanaf vandaag van het plattelandsleven met De Sims™ 4 Landelijk Leven

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag aangekondigd dat het De Sims™ 4 Landelijk Leven Expansion Pack* vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PC/MAC via Origin™ en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Creër een rustieke levensstijl van boer tot bord terwijl je het platteland verkent
Ervaar de charme van het platteland in De Sims 4 Landelijk Leven. Geniet van het leven in een pittoresk dorpje, maak verbinding met de natuur, teel en oogst producten, breng dieren groot en sluit er vriendschappen mee.

Voor alle details omtrent het De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack, kijk hieronder:

  • Omarm het dorpsleven – Sluit je aan bij de hechte gemeenschap van Henford-on-Bagley, verken het platteland en alles wat het te bieden heeft, kom meer te weten over de geschiedenis van het dorp, neem een picknickmand mee, geniet van het buitenleven en verbeter je borduurvaardigheden. Sims kunnen dorpelingen ook helpen met klusjes om unieke cadeaus te verdienen, of na een lange dag een lekker sapje of hapje te nuttigen in Het Witte Paard.
  • Breng dieren groot en sluit er vriendschappen mee – Sims kunnen ook dieren in hun eigen tuin houden om verse melk van koeien, eieren van kippen en wol van lama’s te krijgen. Win het vertrouwen van wilde vossen, konijnen en vogelzwermen voor cadeaus en hulp in de tuin.
  • Leef van het land – Ga de kaveluitdaging ‘Eenvoudig Leven’ aan waarin je voor elke maaltijd kakelverse ingrediënten moet gebruiken. Of je Sims ze nou telen, in het wild zoeken of op de dorpsmarkt kopen, vers is het beste! En als Sims echt een naam voor zichzelf willen maken: de Finchwick Braderie is de perfecte plek voor het aanprijzen van enorme gewassen, heerlijke taarten en prijswinnende koeien, lama’s of kippen.

“Met De Sims 4 Landelijk Leven geven we spelers de mogelijkheid om creatief te zijn met hoe ze contact maken met hun omgeving en het dorpsleven optimaal te omarmen,” zegt Antonio Romeo, Lead Producer van De Sims 4 Landelijk Leven. “Landelijk Leven biedt een rustgevende en charmante plattelandservaring, omgeven door weelderige schoonheid en snoezige diertjes. Het is een van de meest heilzame ervaringen die ik ooit heb gehad met het spelen van De Sims 4. Ik kan niet wachten om te zien hoe de Sims van spelers hun plattelandsleven beleven.”

We vieren Landelijk Leven met een ‘moo’-sic video
De Sims heeft de handen ineen geslagen met indie-rockband Japanese Breakfast voor een speciale muziekvideo van hun hitsingle Be Sweet . Samen met leadzangeres Michelle Zauner brengt een kudde koeien een serenade in het legendarische Simlish op een set die is geïnspireerd op de speelse, bosachtige omgeving van Landelijk Leven. Bekijk de ‘moo’-sic video die zijn debuut maakte tijdens de pre-show van de jaarlijkse showcase van Electronic Arts, EA Play Live 2021. Wie had ooit kunnen weten dat koeien zo dol waren op muziek?

“Sinds zijn ontstaan heeft De Sims gediend als een platform voor zelfexpressie voor onze spelers en om nieuw muzikaal talent in de schijnwerpers te zetten,” aldus Sheila Judkins, Director of Global Brand Management, Maxis/De Sims. “Het is geweldig om samen te werken met getalenteerde artiesten zoals Japanese Breakfast om onze community deze ongelooflijke, unieke muzikale ervaringen te kunnen bieden.”  Het De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack is vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 39,99. Spelers die het uitbreidingspakket vóór 2 september kopen, ontvangen ook de extra digitale content ‘Kabouterrit’**

Bron en foto © Electronic Arts