Home Nieuws Sport Nieuws RKC Waalwijk legt Michiel Kramer voor twee seizoenen vast

RKC Waalwijk legt Michiel Kramer voor twee seizoenen vast

Michiel Kramer zet zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2023 aan RKC Waalwijk bindt. De spits sluit direct aan bij de selectie van de Geelblauwen en staat vanmorgen al op het trainingsveld.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ”Met Michiel halen we naast een zeer ervaren spits een echte winnaar in huis. Met zijn balvastheid, kopkracht en scorend vermogen voegen we extra kwaliteit toe aan de selectie. Het is fijn dat we Michiel al in deze fase van de voorbereiding welkom kunnen heten.”

Michiel Kramer

De in Rotterdam geboren Kramer (32) maakte namens NAC Breda zijn profdebuut, waarna hij achtereenvolgens uitkwam voor FC Volendam, ADO Den Haag, Feyenoord, Sparta Rotterdam, Maccabi Haifa (Isr.), FC Utrecht en opnieuw ADO Den Haag. De spits heeft tot dusver 181 officiële Eredivisieduels op zijn naam staan, waarin hij goed was voor 53 goals en 19 assists. Kramer speelde bovendien tweemaal in de Champions League en vier duels in de Europa League.

Met de komst van Kramer heeft RKC Waalwijk na Iliass Bel Hassani, Joel Pereira, Alexander Büttner en Issam El Maach de vijfde versterking deze zomer binnen.

Bron en foto © RKC Waalwijk