Home Nieuws Sport Nieuws PUMA lanceert het iconische PUMA KING Legends Pack ter ere van Johan...

PUMA lanceert het iconische PUMA KING Legends Pack ter ere van Johan Cruijff en Pelé

© PUMA

PUMA lanceert vandaag het PUMA KING Legends Pack, opgedragen aan zowel Johan Cruijff en Pelé als de prachtige sport. Ontworpen als eerbetoon aan twee van de grootste spelers die ooit op het voetbalveld hebben gestaan. De schoenen en bijpassende set zijn voorzien van legendarische prints en details die verwijzen naar deze twee wereldwijde iconen.

De schoenen zijn voorzien van gedetailleerde, geborduurde gezichtsportretten, op maat gemaakte KING-logo’s met de iconische ’14’- en ’10’-shirtnummers, de nationale vlagkleuren verwerkt in de PUMA-formstripe en bevat de persoonlijke handtekeningen van de spelers. Daarnaast zijn de contactpunten breder met drie sterren verwijzend naar Cruijff’s Ballon d’Or-overwinningen en drie sterren voor Pelé’s WK-overwinningen.De KING-collectie van PUMA heeft altijd gestaan voor excellentie. Decennialang wonnen de beste spelers ter wereld, zoals Cruijff en Pelé, de meeste wedstrijden met de KING-voetbalschoenen aan hun voeten. Om hun nalatenschap te vieren heeft het PUMA KING Legends Pack in beperkte oplage een speciale kleurstelling, die een knipoog is naar de iconische geschiedenis van beide spelers.

De PUMA KING is voorzien van PUMA’s exclusieve K-BETTER™, een volledig nieuw en non-animal based bovenwerk voor ultieme contactmomenten met de bal. Het innovatieve nieuwe bovenwerk bevat bovendien minimaal 20% gerecycled materiaal als stap naar een betere toekomst.Naast het opnieuw ontworpen bovenwerk beschikt The KING ook over een nieuwe lichtgewicht buitenzool met een externe hielkap, KING-stabiliteit en conische noppen, zodat spelers net zoveel controle hebben over hun bewegingen als over de bal. De KING bevat een lichtgewicht uitneembare inlegzool met PUMA’s NanoGrip-technologie om de voet op zijn plaats te houden en verlies van kracht bij het veranderen van richting te minimaliseren.

Prijs en verkrijgbaarheid
Wees legendarisch met het PUMA KING Legends Pack dat vanaf heden voor €229,95 verkrijgbaar is bij  PUMA.com en voetbalshop.nl.

Bron en foto © PUMA

Vorig artikelVrijdagmiddagshow Evers & co. marktleider
Volgend artikelRafael Nadal en Carlos Alcaraz staan tegenover elkaar tijdens ‘The Netflix Slam’
Ik ben de eigenaar van Planetzone