Home Nieuws Sport Nieuws PUMA lanceert haar nieuwe generatie hardloopschoen: De ForeverRUN NITRO

PUMA lanceert haar nieuwe generatie hardloopschoen: De ForeverRUN NITRO

© Puma

Vandaag heeft PUMA een nieuwe schoen toegevoegd aan haar running assortiment, de ForeverRUN NITRO. Een nieuwe generatie hardloopschoen voor iedereen en elk niveau. De ForeverRUN NITRO bevat een unieke combinatie van demping met PUMA’s NITRO foam-laag en verbeterde begeleiding met het RUNGUIDE-systeem.

Erin Longin, General Manager van PUMA’s Run Train Business Unit – “We zijn erg enthousiast over de introductie van onze nieuwste innovatieve hardloopschoen voor dagelijks gebruik. De ForeverRUN NITRO biedt een combinatie van begeleiding en demping die aantrekkelijk is voor iedere type renner. We weten dat alle renners anders lopen en wilden een schoen die voor iedereen werkt.”

© PumaNadat de ForeverRUN in het lab is getest, heeft PUMA de ForeverRUN ook op het veld laten testen door 196 renners, tijdens hun grootste slijtage test ooit. De renners hebben 47.000 km afgelegd en ondervonden dat de ForeverRUN stabieler is dan andere hardloopschoenen, de pronatiesnelheid hielp verminderen en de piekschok/acceleratie van het scheenbeen verminderde. Dankzij de NITRO foam-laag met dubbele dichtheid vonden de renners de schoen zachter en responsiever dan een traditionele stabiliteitsschoen.

Een uniek element van de ForeverRUN NITRO is de inlegzool die in samenwerking met de experts van Kaiser Sport & Ortopædi is ontwikkeld. De inlegzool biedt verbeterde ondersteuning van de voetboog en begeleiding van de voetaanzet.  

Jan Steinicke, CEO van Kaiser Sport & Ortopædi  – “Het ontwikkelen van een sockliner met echte impact op de loopervaring voor een meerderheid van de lopers is ingewikkeld. Maar, door een unieke samenwerking met PUMA hebben we dit tot in de perfectie getest. Alles is met de hand ontworpen, gemaakt, gegoten en geslepen en vervolgens gedigitaliseerd en geperfectioneerd voor een onvergetelijke hardloopervaring.”

© Puma


 
Prijs en beschikbaarheid

De ForeverRUN NITRO is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar, voor zowel mannen als vrouwen, voor €160.

Bron en foto © PUMA

Vorig artikelPZTV: Mobile World Congress: OnePlus lanceert OnePlus 11 concept
Volgend artikelPZTV: Mobile World Congress: Ulefone
Ik ben de eigenaar van Planetzone