Home Foto's PZTV: Mobile World Congress: OnePlus lanceert OnePlus 11 concept

PZTV: Mobile World Congress: OnePlus lanceert OnePlus 11 concept

© OnePlus

Jongerensite PlanetZone is aanwezig bij de Mobile World Congress in Barcelona en neemt jullie mee naar de nieuwste snuffies in de smartphone wereld. In deze aflevering: OnePlus. Er wordt Engels gesproken.

Het toonaangevende technologiemerk OnePlus heeft vandaag de grenzen binnen zijn branche opnieuw verlegd met de lancering van Active CryoFlux, een nieuwe active cooling-technologie die is ondergebracht in de OnePlus 11 Concept. OnePlus onthulde de OnePlus 11 Concept op het Mobile World Congress (MWC) 2023 naast een reeks andere producten, waaronder de OnePlus 11 5G, het onlangs aangekondigde nieuwe vlaggenschip. Met de OnePlus 11 5G werd de nieuwe ingebouwde AR- en Ray Tracing-technologie gedemonstreerd, die samen met Qualcomm en Perfect World Games is ontwikkeld. OnePlus zal gedurende het Mobile World Congress aanwezig zijn bij stand #3M10 in Hal 3.   “Tien jaar geleden betraden we onze branche om producten te maken die we zelf ook wilden gebruiken. Door de jaren heen groeiden we samen verder met onze community en onze fans om het elke dag beter te doen dan de vorige, en samen de grenzen van onze producten te verleggen. De overweldigend positieve geluiden die we horen van gebruikers, zijn een bewijs dat we op de juiste weg zitten om de snelle en soepele ervaring van OnePlus naar zijn hoogste niveau ooit te tillen. Dit besef drijft ons om te innoveren en te blijven samenwerken met toonaangevende partners om hoogstaande technologie tot leven te brengen.” 

“Met onze onlangs aangekondigde ‘1+4+X’-productstrategie willen we het OnePlus-ecosysteem uitbreiden en de integratie tussen onze technologie en andere apparaten verbeteren met ons portfolio van producten die dit ondersteunen. Hieronder bevinden zich tv’s, audioapparaten, wearables en de onlangs gelanceerde tablet, plus de vele producten die kunnen aansluiten op het OnePlus-ecosysteem voor een vlotte digitale ervaring, altijd en overal.” 

Vooruitstrevende technologie – Active CryoFlux in de OnePlus 11 Concept 

De OnePlus 11 Concept toont OnePlus’ doorlopende vermogen om te innoveren en zijn streven naar het vinden van nieuwe manieren om gebruikers snelle, vlotte ervaringen te bieden. De kern van de OnePlus 11 Concept wordt gevormd door Active CryoFlux, een nieuwe stap in mobiele koeltechnologie. In laboratoriumtests is aangetoond dat Active CryoFlux de temperatuur van een telefoon tijdens het gamen met 2,1°C verlaagt, waardoor de framerate van een game met 3-4 graden verbetert. Ook daalt de temperatuur met 1,6°C tijdens het opladen, waardoor de oplaadtijd nog eens wordt verkort met 30 tot 45 seconden. 

OnePlus ontwierp Active CryoFlux door de koelcapaciteit van gaming-pc’s na te maken in miniatuurformaat, zodat deze in een smartphone past. Active CryoFlux heeft als kern een piëzo-elektrische keramische micropomp van industriële kwaliteit, verbonden met leidingen tussen een bovenste en onderste membraan. De micropomp neemt een oppervlakte van minder dan 0,2 cm2 in beslag, waardoor koelvloeistof rond de leidingen kan circuleren zonder dat het gewicht en de dikte van de OnePlus 11 Concept aanzienlijk zouden toenemen. 

Naast dit alles heeft de OnePlus 11 Concept een prachtig en futuristisch ontwerp, compleet met een golvende heldere achterkant met een zijwaartse trekhoogte van 5,04 mm. Op de heldere achterkant van de smartphone kunnen gebruikers de Active CryoFlux-leidingen aan het werk zien. De achterkant is ook voorzien van een magnetron-spluttering coating, waarbij metaal en legeringen in kleine hoeveelheden op de behuizing worden afgezet met behulp van een elektrisch veld.   De OnePlus 11 Concept is ook voorzien van een nauwkeurig ontworpen camerasysteem. De ijsblauwe Active CryoFlux-vloeistof stroomt als een aureool rond de camera, terwijl het lensgebied wordt omgeven door Guilloché-etsen, een primeur voor smartphones. Dit is zeer geavanceerde decoratie-techniek die gewoonlijk wordt aangetroffen in luxe uurwerken.  

© OnePlus

De verhoogde entertainmentervaring op de OnePlus 11 5G met Ray Tracing-technologie en het Snapdragon SpacesTM XR-platform 

Tijdens MWC demonstreerden OnePlus en zijn partners uit de branche ook de nieuwe entertainmentervaringen op de OnePlus 11 5G. Dit omvatte een Ray Tracing-demo van het populaire spel Tower of Fantasy van Perfect World Games, mogelijk gemaakt dankzij het Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform van de OnePlus 11 5G, en een Snapdragon XR2 AR Wireless Smart Viewer-ervaring. De OnePlus 11 5G is de eerste telefoon die ontworpen is voor het gebruik van Snapdragon SpacesTM en dient als toegangspunt voor het Snapdragon SpacesTM XR-ontwikkelaarsprogramma, waarmee ontwikkelaars hun Extended Reality-ideeën tot leven kunnen brengen en de volledige mogelijkheden van geavanceerde AR kunnen verkennen. Hierdoor kunnen gebruikers een levensechte ervaring voor live concerten, films en andere exclusieve evenementen ontdekken. 

Het OnePlus-ecosysteem op MWC 2023 

Ook bevinden zich bij de stand van OnePlus – #3M10 in Hall 3 – de OnePlus Pad, OnePlus 45W Liquid Cooler, OnePlus 11 5G en de OnePlus Buds Pro 2. 

Ontdek de OnePlus Pad: De eerste vlaggenschip-tablet van OnePlus heeft een elegant en gebruiksvriendelijk ontwerp met behulp van zijn Star Orbit metalen behuizing. De OnePlus Pad wordt aangedreven door de Dimensity 9000 chipset, de eerste mobiele chip met een Cortex-X2 kern met prestaties tot 3,05GHz. Om de superieure efficiëntie en multi-tasking-mogelijkheden nog een extra boost te geven, wordt de OnePlus Pad geleverd met maximaal 12GB RAM-geheugen ondersteund door RAM-VITA, waardoor er tot 24 apps op de achtergrond kunnen draaien op hetzelfde moment. Met zijn 9510mAh-batterij kan de OnePlus Pad voor meer dan 12 uur aan videokijken leveren en 1 maand stand-by staan. 

Verkoel met de OnePlus 45W Liquid Cooler: De OnePlus 45W Liquid Cooler is een op halfgeleiders gebaseerde thermo-elektrische koeler. Met zijn innovatieve halfgeleider-ontwerp met waterkoeling verlaagt de OnePlus 45W Liquid Cooler de temperatuur van elk werkend apparaat met maximaal 20°C. Ook kan hij hiermee onmiddellijk in de veilige modus schakelen, waarbij het apparaat zichzelf uitzet om schade te voorkomen, indien nodig. 

© OnePlus

Laat je gaan met de OnePlus Buds Pro 2: De OnePlus Buds Pro 2 zijn ontworpen in samenwerking met Dynaudio om audiokwaliteit naar nieuwe hoogten te brengen met geluid van bioscoopniveau, intuïtieve functies en een strakke look. Dit zijn de eerste oordopjes die ruimtelijke audio-stabiliteit en -compatibiliteit bieden voor Android-gebruikers. Hiermee zetten de OnePlus Buds Pro 2 een nieuwe standaard binnen de branche en stellen ze gebruikers in staat om op te gaan in muziek die klinkt alsof je er zelf bij bent in de opnamestudio. Dit doen de oordopjes via hun MelodyBoostTM Dual Drivers en het regelen van hoge en lage frequenties met hun 11mm woofers en 6mm tweeters. 

Ervaar de kracht van de OnePlus 11 5G: De OnePlus 11 5G is de nieuwste vlaggenschip-smartphone van OnePlus met lovende recensies wereldwijd. Aangedreven door het nieuwste Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform met maximaal 16GB LPDDR5X RAM-geheugen en 256GB ROM met UFS 4.0 en het revolutionaire RAM Vita, combineert de OnePlus 11 5G maximale kracht en efficiëntie. De smartphone ondersteunt de 100W SUPERVOOC Endurance Edition bij het laden, waardoor de telefoon minder lang aan de lader hoeft en gebruikers meer tijd hebben om te genieten van alle mogelijkheden. 

De OnePlus 11 5G beschikt ook over de derde-generatie Hasselblad Camera for Mobile met een drievoudig camerasysteem. Aan de kern van de camera-setup ligt een 50MP IMX890-sensor met een optische beeldstabilisator (OIS) voor stabiele opnames, aangevuld met een 115° 48MP groothoeklens en een IMX709 32MP-portretlens. De gloednieuwe Natural Colour Calibration met Hasselblad-functie op de OnePlus 11 5G brengt toonaangevende wetenschap op het gebied van kleurweergave naar de smartphone. Bovendien heeft de OnePlus 11 5G een 13-kanaals multispectrale sensor voor licht-kleuridentificatie voor een bredere spectrale analyse van licht, waarmee de smartphone automatisch compenseert voor verschillende lichtbronnen. Tot slot heeft de OnePlus 11 5G een 6,7-inch 2K 120Hz Super Fluid AMOLED Display met LTPO 3.0.  De OnePlus 11 5G is nu te koop. Ga voor meer informatie naar OnePlus.com

Bron en foto © OnePlus

Vorig artikelBattlefield 2042 Season 4: Eleventh Hour is nu beschikbaar
Volgend artikelPUMA lanceert haar nieuwe generatie hardloopschoen: De ForeverRUN NITRO