Home Nieuws Sport Nieuws PUMA lanceert evolutionaire FUTURE Supercharge edition

PUMA lanceert evolutionaire FUTURE Supercharge edition

© PUMA

PUMA lanceert vandaag de nieuwe evolutionaire voetbalschoen van PUMA’s zogeheten FUTURE-lijn, een lijn in het teken van de toekomst van innovatie en technologie. De nieuwe FUTURE Supercharge edition-voetbalschoen heeft een radicaal nieuw design dat is ontworpen voor ultieme wendbaarheid op het voetbalveld. De FUTURE zal worden gedragen door niemand minder dan Neymar Jr., Julia Grosso, Dzsenifer Marozsán en James Maddison. 

Neymar Jr. – “Ik heb een schoen nodig die comfortabel aanvoelt en waarmee ik met snelheid in alle richtingen kan bewegen, zodat ik geen weerstand voel op het speelveld. De nieuwe FUTURE voelt nog meer ondersteunend en adaptief aan, wat mij helpt om optimaal te kunnen spelen en controle te behouden over de bal.”

© PUMAPrijs en verkrijgbaarheid
De PUMA FUTURE Supercharge edition is vanaf heden in de pre-sale verkrijgbaar bij PUMA.com, PUMA-winkels en gespecialiseerde voetbalzaken. Vanaf 19 januari is de FUTURE Supercharge edition, voor zowel mannen als vrouwen, wereldwijd verkrijgbaar voor € 219,95.

PWRTAPE 
Integratie tussen innovatieve FUZIONFIT360 dual mesh upper met PUMA’s  exclusieve PWRTAPE-technologie om ondersteuning te verbeteren.

3D-texturen
De 3D-texturen in de belangrijkste contactzones zorgen voor extra grip op de bal en verbetert  controle over de bal.

© PUMA


DDM-System buitenzool
De Dual-Density Motion System buitenzool bestaat uit een PEBAX-samenstelling in de hiel voor stabiliteit en explosieve energieoverdracht met een flexibele TPU-samenstelling in de voorvoet voor meer flexibiliteit bij scherpe richtingsveranderingen. 

Nano Grip inlegzool
De lichtgewicht Nano Grip inlegzool minimaliseert het slippen van de voet in de schoen om kracht tijdens explosieve bewegingen te kunnen behouden.

FUTURE Women’s fit
De nieuwe FUTURE Women’s fit heeft het volume en de wreefhoogte speciaal gebaseerd op anatomie en pasvorm van een vrouwenvoet.

© PUMA

Bron en foto © PUMA