Home Nieuws Sport Nieuws Night @ The Campus: uniek event tijdens WK-wedstrijd OranjeLeeuwinnen tegen VS

Night @ The Campus: uniek event tijdens WK-wedstrijd OranjeLeeuwinnen tegen VS

© KNVB

De KNVB presenteert Night @ The Campus, een exclusief evenement tijdens het WK vrouwenvoetbal in Australië en Nieuw-Zeeland. Op 26 juli krijgen fans de unieke kans om de belangrijke wedstrijd tegen titelverdediger Verenigde Staten live te zien op de campus van de KNVB. Naast de wedstrijd biedt Night @ The Campus verschillende activiteiten en optredens van diverse artiesten. Het evenement wordt gehost door niemand minder dan oud-voetbalster Rocky Hehakaija.

Night @ The Campus start met zonsondergang om 21.40 uur en eindigt met zonsopgang om 5.54 uur op 27 juli. “Dit is een spectaculair evenement waarbij we de nacht beleven zoals de OranjeLeeuwinnen de dag beleven. Dit gaat echt een nacht worden die we niet snel zullen vergeten,” verklaart Rocky Hehakaija enthousiast. “Ik voel me vereerd dat ik de rol van nachtburgemeester op me mag nemen en kijk er naar uit om samen met de fans de wedstrijd live te volgen, feest te vieren en het allerbelangrijkste; gezamenlijk onze OranjeLeeuwinnen te supporten”.

Sherida Spitse, aanvoerder van de OranjeLeeuwinnen, is ook enthousiast over het initiatief. “Het is fantastisch om te weten dat er een evenement zoals Night @ The Campus plaatsvindt, waar de fans live met ons meeleven en de sfeer van het WK ervaren. We waarderen hun steun enorm en zullen ons best doen om hen trots te maken.” De KNVB Campus in Zeist wordt eenmalig omgetoverd tot een bijzondere nachtelijke setting. Het programma, onder begeleiding van Rocky Hehakaija, bestaat uit onder meer een silent disco, diverse muzikale optredens van onder meer La Fuente en BENR en een voorbeschouwing om de spanning op te bouwen voor de wedstrijd. Vanaf drie uur ’s nachts kunnen fans volop genieten van de live-uitzending van de wedstrijd tussen Nederland en de Verenigde Staten, gevolgd door een verfrissende cooling-down in de vroege ochtenduren.

Over The Oranje Beat
Het WK vrouwenvoetbal vindt van 20 juli t/m 20 augustus 2023 plaats in Australië en Nieuw-Zeeland. Door de afstand en het tijdsverschil is er letterlijk een verschil van dag en nacht met Nederland. Met de campagne ‘The Oranje Beat’, dat bestaat uit diverse activaties en events, wil de KNVB de afstand verkleinen door mee te gaan in het ritme van de OranjeLeeuwinnen (‘zij bepalen de beat’).

Night @ The Campus zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 10 euro per ticket. Meer informatie is te vinden op

www.onsoranje.nl/wk2023

Bron en foto © KNVB