Home Nieuws Sport Nieuws Mees Hoedemakers volgende aanwinst N.E.C.

Mees Hoedemakers volgende aanwinst N.E.C.

Stadion van N.E.C © PlanetZone

N.E.C. heeft in Mees Hoedemakers haar volgende aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De geboren Zaandammer komt over van SC Cambuur en heeft een contract getekend voor vier seizoenen bij de Nijmeegse club. 

Hoedemakers doorliep de jeugdopleiding van AZ, waar hij uiteindelijk zestig duels voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie afwerkte. In 2018 trok hij de deur in Alkmaar achter zich dicht en maakte hij een transfer naar SC Cambuur. Bij de Friese club wist hij zich al snel in de basis te spelen, promoveerde hij naar de Eredivisie en groeide hij uit tot een belangrijke speler op het middenveld. In totaal speelde Hoedemakers 127 wedstrijden voor de Leeuwarders.  

Technisch directeur Carlos Aalbers is blij met de komst van Hoedemakers: “Mees is een speler die we al een tijd volgen en we zijn blij dat we hem nu aan onze selectie kunnen toevoegen. Hij is een technisch vaardige, tweebenige, middenvelder. Mees kan in verschillende formaties uit de voeten en geeft ons hierdoor meer opties. Hij heeft een sterke werkethiek en we zijn ervan overtuigd dat hij met zijn kwaliteiten nieuwe impulsen aan ons team gaat toevoegen.” 

Hoedemakers kijkt uit naar zijn tijd bij N.E.C.: “Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging bij N.E.C. en kan niet wachten om aan de slag te gaan. N.E.C. is een ambitieuze club met een rijke historie en ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen aan het succes van de club. Ik hoop mijn ervaring en kwaliteiten in te kunnen zetten en samen mooie resultaten te behalen.” 

Bron en foto © N.E.C.