Home Nieuws Sport Nieuws Lentini Caciano tekent contract bij FC Emmen

Lentini Caciano tekent contract bij FC Emmen

De negentienjarige Lentini Caciano heeft een profcontract bij FC Emmen getekend. Hij verbindt zich voor twee seizoenen aan de Drentse club, met de optie op een derde seizoen.

Caciano kwam via Eems Boys en GVAV-Rapiditas in 2013 bij de jeugd van PEC Zwolle terecht. Daar speelde hij tot 2019, waarna hij de overstap maakte naar FC Emmen. In Drenthe begon hij in de Onder 19, maar zat hij al snel bij de Onder 21.

Op 24 oktober 2020 volgde zijn officiële debuut voor FC Emmen in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Vier dagen later maakte hij zijn basisdebuut in het bekerduel tegen FC Eindhoven. In totaal kwam hij tot zes optredens, waarin hij een uitstekende indruk maakte als schaduwspits. Helaas raakte Caciano op 18 december geblesseerd in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Naar verwachting zal hij dit seizoen nog wel terugkeren bij de eerste selectie.

Caciano: “Ik begon lekker aan dit seizoen, dus die blessure kwam op een heel vervelend moment. Gelukkig gaat het steeds beter en ik hoop dat ik snel kan terugkeren. Het vertrouwen dat de club in me uitspreekt met dit contract geeft me alleen maar meer motivatie om dat zo snel en zo goed mogelijk te doen.”

Bron en foto © FC Emmen

Vorig artikelSS21-collectie van Björn Borg is een ode aan de Zweedse natuur
Volgend artikelThe Outer Worlds: Murder on Eridanos DLC en patch met next-gen-verbeteringen nu verkrijgbaar
Ik ben de eigenaar van Planetzone