Home Nieuws Sport Nieuws Knappe winst Eagles op PAOK, PSV verliest

Knappe winst Eagles op PAOK, PSV verliest

Go Ahead Eagles won knap van PAOK Saloniki © PlanetZone

Go Ahead Eagles heeft zaterdag, in hun eerste oefenwedstrijd, een knappe winst geboekt op PAOK Saloniki. De club uit Deventer won met 2-1 van de Griekse club. Vorig jaar verloren de Eagles nog met 4-0 van PAOK.

Sylla Sow (1-0) en Bobby Adekanye (2-1) scoorde voor de ploeg van coach René Hake, aanvoerder Stefan Schwab (zie foto) scoorde voor PAOK dat in de competitie als vierde eindigde in de Griekse Superleague. AEK Athene werd kampioen.

Go Ahead Eagles – PAOK Saloniki 2-1 (1-0). 35. Sylla Sow 1-0, 47. Stefan Schwab 1-1, 70. Bobby Adekanye 2-1.

Opstelling GA Eagles eerste helft: De Lange; Everink, Amofa (31. Lacroix), Saathof, Kuipers; Blomme, Llansana, Breum, Serra; Lidberg, Sow.

Opstelling GA Eagles tweede helft: De Lange; Deijl, Derksen, Kramer, James; Rommens, Smits, Adekanye, Aventisian; O. Edvardsen, V. Edvardsen.

PSV verloor in hun eerste wedstrijd onder Peter Bosz met 2-1 van STVV, Anwar El Ghazi scoorde voor de Eindhovenaren. AJax, met hun nieuwe coach Maurice Steijn, deed het iets beter, hoewel het met 2-0 achter kwam werd het toch nog 2-2 door doelpunten van Gabriel Misehoy  en David Kalokoh scoorde in de laatste 20 minuten voor Ajax