Home Nieuws Sport Nieuws Joseph Paintsil: contractverlenging tot 2026

Joseph Paintsil: contractverlenging tot 2026

© KRC Genk

Joseph Paintsil heeft zijn contract met onze club verlengd tot de zomer van 2026. De huidige overeenkomst van de Ghanese flankaanvaller liep nog tot de zomer van 2023.

Joske kwam in juli 2018 over van het Ghanese Tema Youth en maakte als snel deel uit van ons elftal tijdens het kampioenenjaar in 2019. In de zomer van 2019 trok Paintsil naar het Turkse Ankaragücü met een huurovereenkomst van een seizoen, zonder aankoopoptie. Vorig seizoen sloot Paintsil opnieuw aan bij onze kern waarbij hij in 22 wedstrijden tweemaal kon scoren en goed was voor twee assists. Ook bij het Ghanese nationale team kon Joseph rekenen op een plek in de selectie. Zijn land kon zich in maart nog kwalificeren voor het aankomende WK in Qatar.

Onlangs vierden we zijn 100ste wedstrijd voor KRC Genk, dat werd dan ook in de bloemetjes gezet tijdens de derby. In de eerste acht wedstrijden van dit seizoen was Paintsil al goed voor vier doelpunten en twee assists! We kijken alvast uit naar wat Joske nog meer uit zijn rechtse voet kan toveren.

Bron en foto © KRC Genk

Vorig artikelThomas Beelen en Daijiro Chirino verlengen verbintenis bij PEC Zwolle
Volgend artikel[Video] Netflix geeft voorproefje van virtueel fan event Tudum
Ik ben de eigenaar van Planetzone