Home Fashion HOKA lanceert exclusieve collectie met Free People’s activewear merk FP Movement

HOKA lanceert exclusieve collectie met Free People’s activewear merk FP Movement

© Hoka

FP Movement kondigt met trots een limited-edition samenwerking aan met performance footwear- en kledingmerk HOKA®. De speciale editie-collectie is vanaf 16 mei 2022 exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde FP Movement winkels en op FreePeople.com, en vanaf 17 mei 2022 wereldwijd op HOKA.com.  Voor deze collectie werken HOKA en FP Movement nu voor het eerst samen. Het resultaat is een kleurrijke samensmelting van FP Movement’s fashion forward-functionaliteit en de innovatieve prestatietechnologie van HOKA. Hieruit ontstonden de FP Movement x HOKA Clifton 8 en de ORA Slide. Beiden zijn tot leven gebracht in twee unieke kleuren en prints, geïnspireerd door FP Movement’s S22-kledingcollectie.  

Devon Irwin, Buyer bij FP Movement: “We vonden het geweldig om de handen ineen te slaan met HOKA voor deze allereerste samenwerking. Door samen te werken, ontstaat er een win-winsituatie voor beide merken en de mogelijkheid om gezamenlijk ontwerpen te maken die passen bij de FP Movement-esthetiek was dan ook erg leuk. Na het zien van het grote succes met onze lancering van HOKA afgelopen lente, voelde het heel natuurlijk om onze samenwerking verder uit te breiden en deze stijlen die exclusief zijn voor ons merk, te creëren.

 Gretchen Weimer, Vice President of Product bij HOKA: “HOKA is extreem enthousiast om samen te kunnen werken met FP Movement, een echte leider op de fashion forward fitness- en wellness- gebieden. Onze ontwerpteams hebben moeiteloos samengewerkt om een prachtige collectie te creëren die viert hoe kleuren extra energie kunnen geven aan het alledaagse bewegen.” 

© Hoka

Prijs en verkrijgbaarheid

De FP Movement x HOKA Clifton 8 kost €145 en is verkrijgbaar in twee kleuren: Seaweed/Green Tea met een gespikkelde buitenzool en Golden Coast Floral met een kleurrijke bloemenprint op het bovenwerk. De FP Movement x HOKA ORA Slide kost €50 en is eveneens verkrijgbaar in twee kleuren: Euphoric Lilac en Luna Marbled, met een uniek gemarmerd design. Alle stijlen zijn voorzien van het kenmerkende logo van FP Movement, de Buti.  

De speciale editie-collectie is vanaf 16 mei 2022 exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde FP Movement winkels en op FreePeople.com, en vanaf 17 mei 2022 wereldwijd op HOKA.com.

Bron en foto © Hoka

Vorig artikelAfpersingen in Rotterdam in Opsporing Verzocht
Volgend artikelVIDEO: Hoe goed zijn The Big Five van Pairi Daiza beveiligd? Gerben en Arno checken het in ‘Security Checkers’