Home Nieuws Sport Nieuws Heracles Almelo versterkt technische staf met Peter Reekers

Heracles Almelo versterkt technische staf met Peter Reekers

Peter Reekers © NESimages.nl

Heracles Almelo heeft de technische staf per direct versterkt met Peter Reekers. De 42-jarige Reekers tekent een contract tot medio 2026. 

“Peter Reekers is een talentvolle trainer die zeer goed bekend is met onze club”, zegt technisch directeur Nico-Jan Hoogma. “Wij denken met de komst van Peter een kwaliteitsimpuls te geven aan onze technische staf en daarnaast willen wij ons ook graag meer focussen op individuele trainingen om de persoonlijke ontwikkeling van onze spelers te bevorderen.” 

De geboren Almeloër gaat voor zijn vierde termijn bij de club. Eerder was Reekers al van 2000 tot 2007 en van 2009 tot 2011 als speler in dienst van de club. Daarna keerde hij in 2014 terug in Almelo om de club als assistent-trainer te dienen. Ook heeft hij vier seizoenen de leiding gehad over de beloftenploeg van Heracles Almelo. Sinds 2021 was Reekers assistent-trainer van SC Heerenveen, maar deze zomer trok hij de Friese deur achter zich dicht. 

De oud-verdediger voegt zich bij de staf van hoofdtrainer John Lammers. De hoofdtrainer is blij met de aanvulling in de staf in de persoon van Peter Reekers. “We willen meer individueel trainen en veel tijd steken in de ontwikkeling van speler. Peter is hierdoor een goede toevoeging aan onze staf.”

Bron: Heracles Almelo Foto © NESimages.nl