Home Nieuws Sport Nieuws Heracles Almelo presenteert uitshirt voor het seizoen 2024-2025

Heracles Almelo presenteert uitshirt voor het seizoen 2024-2025

Mario Engels in het uitshirt van Heracles Almelo © NESimages.nl.

Heracles Almelo heeft het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2024-2025 gepresenteerd. Het uitshirt is ontworpen door supporters en geheel volgens traditie gekozen door supporters. In het nieuw gepresenteerde tricot zal Heracles Almelo in actie komen in het Eredivisieseizoen 2024-2025.


Details

Het nieuwe uitshirt heeft een uniek ontwerp. Zwart met Almeloos subtiele blauwe accenten: 100% cyaan. De Almelose ruiten zijn verwerkt op de voorzijde van het shirt. Op de achterzijde schittert het stadswapen van Almelo in de kraag.

Naast de stadskenmerken is het uitshirt op de borst voorzien van het officiële logo’s van Heracles Almelo, kledingpartner Acerbis en hoofdsponsor Asito.

Materiaal
Heracles Almelo en leverancier Acerbis hebben bij de productie van het shirt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het shirt is gemaakt van ademend en vochtregulerend polyester voor het optimale comfort. Daarnaast is het ontworpen met een atletische snit die zorgt voor een perfecte pasvorm en maximale bewegingsvrijheid.

Stemproces

Afgelopen seizoen hebben alle supporters van Heracles Almelo de mogelijkheid gehad om een shirtontwerp aan te dragen als eventueel shirtontwerp voor het seizoen 2024-2025. Vervolgens zijn alle shirtontwerpen verzameld en voor de selectiecommissie getoetst. 

Een selectiecommissie bestaande uit supporters, spelers, technische staf en hoofdsponsor Asito hebben gestemd en zijn gezamenlijk gekomen tot een selectie van vier ontwerpen voor het thuisshirt en drie ontwerpen voor het uitshirt. Daarna hebben alle seizoenkaarthouder, Team Zwart Wit- en Herakid +-leden uit deze geselecteerde shirts gestemd op het thuis- én uitshirt waarin Heracles Almelo in seizoen 2024-2025 speelt.

Verkoop

Het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2024-2025 is vanaf zaterdag te verkrijgen in de FanServiceShop in het Asito stadion óf online via shop.heracles.nl.

Bron: Heracles Almelo Foto © NESimages.nl