Home Nieuws Sport Nieuws Henk Veerman verkozen tot Beste Speler, Beste Talent maakt furore in Dordrecht

Henk Veerman verkozen tot Beste Speler, Beste Talent maakt furore in Dordrecht

De winnaars van de individuele Bronzen Kampioensschilden van de derde periode zijn bekend. FC Groningen is met twee winnaars de hofleverancier deze periode. Hidde Jurjus (Beste Keeper) & Dick Lukkien (Beste Trainer) mogen een schild in ontvangst nemen. Het Bronzen Kampioensschild voor Beste Speler van de derde periode gaat naar Henk Veerman van ADO Den Haag, Shiloh ’t Zand van FC Dordrecht is benoemd tot Beste Talent.

Henk Veerman was met zijn zeven treffers van groot belang voor ADO Den Haag in de derde periode. De spits wist de meeste stemmen te verzamelen als Beste Speler. Naast het Bronzen Kampioensschild voor Beste Speler, houdt Veerman ook uitzicht op Gouden Kampioensschild van Topscorer van het seizoen.

Doelman Hidde Jurjus mag zich de Beste Keeper van de periode noemen. De doelverdediger stapte vijf keer met een clean sheet van het veld in de derde periode. Zijn trainer Dick Lukkien is verkozen tot Beste Trainer. Onder leiding van de 51-jarige oefenmeester doet FC Groningen momenteel volop mee in de strijd om directe promotie.

Shiloh ’t Zand mag zich het Beste Talent noemen. De 20-jarige Feyenoord-huurling draait een uitstekend seizoen en staat met zijn FC Dordrecht op een mooie vijfde plek. Door zijn goede prestaties bij FC Dordrecht werd ’t Zand donderdag al opgeroepen voor de voorselectie van Suriname.

De Bronzen Kampioensschilden worden bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van FC Groningen, FC Dordrecht & ADO Den Haag aan de winnaars uitgereikt. 
Het Bronzen Kampioensschild voor de ‘Topscorer’ wordt op een later moment uitgereikt vanwege het inhaalduel FC Emmen – 
FC Groningen.

Bron: © Keuken Kampioen Divisie