Home Muziek Nieuwe single Wolter Kroes en 35-jarig jubileum met tweeluik Eindeloos en...

[Video] Nieuwe single Wolter Kroes en 35-jarig jubileum met tweeluik Eindeloos en unieke show in Het Concertgebouw

© Liev

Tickets NU verkrijgbaar EN nieuwe single gelanceerd

Al ruim 35 jaar staat Wolter Kroes aan de top van de Nederlandse muziekindustrie met tal van grote hits op zijn naam waaronder ‘Viva Hollandia’, ‘Ik Heb

De Hele Nacht Liggen Dromen’ en zijn recente single-releases ‘Haal Alles Uit Het Leven’ en ‘De Bierkraan’. Maar wie denkt dat het einde voor de zanger in zicht is, heeft het mis! Wolter brengt op 15 maart zijn nieuwe single ‘Alles Wat Ik Wil’ uit en komt dit jaar met meer nieuwe muziek, waarvan het eerste deel van zijn album Eindeloos op 

12 april verschijnt als onderdeel van een tweeluik. Het tweede deel zal in het najaar verschijnen. Als kers op de taart staat de zanger op 31 mei in Het Concertgebouw met zijn eigen show. 

“Het klinkt misschien gek, maar ondanks dat ik al zolang actief ben heb ik nog steeds het gevoel dat ik pas net ben begonnen en dat er nog zoveel goede dingen gaan komen. Mijn album Eindeloos laat dat ook duidelijk horen”, aldus Wolter. Het is een verzameling van zijn bekende recente hits en tal van nieuwe liedjes die hem op het lijf zijn geschreven. Van de typische Kroes platen tot verrassende liedjes waarbij de productie toch dat vertrouwde en herkenbare gevoel geeft. 

De eerste single van zijn langverwachte album heeft als titel ‘Alles Wat Ik Wil’. Een vrolijke single met popswing invloeden. Ondanks dat we dit keer weer een ander geluid van Wolter horen is ‘Alles Wat Ik Wil’ nog steeds te onderscheiden als een echte Wolter Kroes plaat. Wolter: “Ik vind dit zo’n heerlijke plaat, het is vrolijk, groots en meeslepend. Het is echt weer even helemaal iets anders dan andere singles die ik de afgelopen tijd heb uitgebracht, maar toch past het helemaal bij me.” 

Op vrijdag 31 mei betreedt Wolter het podium van Het Concertgebouw in Amsterdam. Ondanks dat dit zeker niet Wolter zijn eerste grote show is, is dit wel de eerste keer dat hij een eigen show heeft in Het Concertgebouw. Wolter: “In mijn hele carrière is er eigenlijk maar 1 podium waar ik nog nooit heb gestaan en dat is het imponerende Concertgebouw. Ik kan niet wachten om samen met een goot orkest en mijn fans hier een onvergetelijke avond van te maken”. Het wordt een magische avond vol met prachtige ballads en natuurlijk feest. De kaartverkoop hiervan start op vrijdag 15 maart om 10.00 uur via de website van Ticketmaster.   Het eerste deel van Wolter zijn tweeluik Eindeloos is vanaf 12 april beschikbaar. De single ‘Alles Wat Ik Wil’ is vanaf 15 maart overal te beluisteren. 

Info en tickets:

www.wolterkroes.nl 

Bron en foto © Liev