Home Nieuws Sport Nieuws Groepsfase UEFA Champions League van start vanaf 14 september

Groepsfase UEFA Champions League van start vanaf 14 september

De balletjes zijn uit de schalen gehaald, de loting is achter de rug en het speelschema van de UEFA Champions League groepsfase is bekend. Vanaf dinsdag 14 september barst de strijd in het meest prestigieuze voetbaltoernooi echt los. Het toernooi staat bekend om de mooiste topaffiches en meest epische wedstrijden om de cup met de grote oren. Op dinsdag 14 september gaat het Champions League-seizoen bij RTL 7 van start met de topwedstrijd FC Barcelona (Spanje) – FC Bayern München (Duitsland) uitgezonden en woensdag 15 september uiteraard de eerste wedstrijd van Ajax. De Amsterdammers nemen het op tegen Sporting Club de Portugal. Beide wedstrijden zijn vanaf 21.00 uur live te volgen. De voorbeschouwing start om 20.00 uur.

Op dinsdag 28 september, de tweede ronde in de groepsfase, is de wedstrijd Ajax – Besiktas (Turkije) vanaf 18.45 uur live te zien en de voorbeschouwing start om 18.00 uur.

Humberto Tan zit met zijn vaste team van analisten klaar om alle topwedstrijden te analyseren en vakkundig onder de loep te nemen vanuit een gloednieuw decor. Het analistenteam bestaat uit Wesley Sneijder, Jan Boskamp, Dirk Kuyt en Ron Vlaar. Zij flankeren Humberto elke uitzending in wisselende duo’s. De mannen hebben niet alleen veel ervaring op het veld, ook als analist schuiven ze hun mening niet onder stoelen of banken.

‘UEFA Champions League’ is vanaf dinsdag 14 september te zien bij RTL 7

Bron © RTL