Home Nieuws Sport Nieuws GEZOCHT: 500 Voetbalfans met een hart!

GEZOCHT: 500 Voetbalfans met een hart!

Voetbalschrijver, Raf Willems, heeft een prachtige actie op poten gezet om de vele slachtoffers, die inmiddels zijn gevallen tijdens de bouw van het stadion in Qatar, te steunen.

Iedereen weet intussen alles over de World Cup Qatar: de corruptie bij de toewijzing door de FIFA; het gebrek aan democratische vrijheden en mensenrechten in het land; maar vooral: de dramatische dodentol – enkele duizenden – bij de stadionbouw als gevolg van onfatsoenlijke arbeidsomstandigheden. Daarover is alles gezegd. Kunnen we daar nog iets aan veranderen? Nee, maar wat we wél kunnen is het leed van de getroffen families verzachten.

Dát is de reden waarom Raf zijn actie bedacht. Wanneer u zijn boek ‘111 Legendarische voetbalhelden sinds 1920’ rechtstreeks bij hem aanschaft, gaat er vijf euro van de opbrengst naar het Slachtofferfonds World Cup Qatar én nog eens vijf euro naar een door uzelf gekozen goed voetbaldoel!

‘111 Legendarische Voetbalhelden sinds 1920’ is een geschenkboek met portretten van de 111 beste voetballers aller tijden en dus ook uit de geschiedenis van de wereldbeker. De prijs bedraagt € 30,–. Van die € 30,– gaat er dus vijf euro naar het ‘slachtofferfonds arbeiders World Cup Qatar’, voluit het ‘Pravasi Nepali Coordination Committee (PNCC)’ in samenwerking met de internationale mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch EN vijf euro naar een plaatselijk sociaal voetbaldoel – of goed doel tout court – in Nederland naar keuze.

Namens Raf Willems nodig ik bedrijven, organisaties, voetbalclubs én individuele supporters uit om samen met ons hier een succes van te maken!

Gezocht dus: vijfhonderd voetbalfans met een hart die ‘111 Legendarische voetbalhelden sinds 1920’ aankopen. De eerste honderd zijn alvast de deur uit via een aankoop van de Ambassodors Club Kempen.

De actie loopt in ons hele taalgebied en is van start gegaan in de week na Nederland-België op 25 september, de Derby der Lage Landen, en eindigt op 25 december, een week na de finale van de World Cup Qatar.

Tevens roepen Raf en ik alles fans op om niet naar Qatar af te reizen. Blijf lekker thuis of support in uw eigen favoriete kroeg.

je kan Raf Willems mailen via: raffe.willems@telenet.be

Vorig artikel[Review] Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PC) – mooie port voor ‘nieuwkomers’
Volgend artikelNieuwe Disney+ trailer: Welcome to Chippendales
Ik ben de eigenaar van Planetzone