Home Nieuws Sport Nieuws Geen Coolsingel maar De Kuip bij eventuele huldiging Feyenoord

Geen Coolsingel maar De Kuip bij eventuele huldiging Feyenoord

© PlanetZone

Als Feyenoord woensdag 25 mei de finale van de Conference League wint dan zal er een feestelijke huldiging plaatsvinden in de Kuip en niet bij het stadhuis aan de Coolsingel. Net als in Amsterdam heeft ook Rotterdam problemen met te weinig beveiligers.

‘De stad Rotterdam is trots op de finaleplaats van Feyenoord. Als de ploeg wint dan zou het fantastisch zijn om met hen op het balkon van het stadhuis te staan met vele toeschouwers. Tot ieders en mijn grote teleurstelling is een huldiging op de Coolsingel praktisch niet haalbaar. Daarom is, in overleg met Feyenoord, als locatie gekozen voor een eerbetoon in De Kuip.’ aldus de Burgermeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb.

De eventuele huldiging zal naar alle waarschijnlijk plaatsvinden op vrijdag 27 mei om 13.00 uur. Mocht de kuip vol raken dan zal er ook buiten De Kuip een groot scherm geplaatst worden om de huldiging te kunnen volgen. Aan het aanvullend programma wordt samen met de gemeente Rotterdam en Feyenoord gewerkt zodra bekend is dat feyenoord de beker mee neemt naar Rotterdam.

Politieke partij Leefbaar Rotterdam kan in ieder geval niet leven met het besluit dat Aboutaleb meededeelde. ‘We zijn verbaasd over het bericht van burgemeester Aboutaleb om een mogelijke huldiging van Feyenoord NIET op de Coolsingel plaats te laten vinden. Daarom roepen wij de burgemeester morgen op het matje’, aldus Leefbaar Rotterdam.

Bron Gemeente Rotterdam © PlanetZone

Vorig artikelSupportersclub roepen fans op om te feesten: Omgeving Johan Cruijff ArenA, Leidseplein en Rembrandtplein veiligheidsrisicogebied
Volgend artikelDisney+ Trailer gelanceerd Rise: a family of champions
Ik ben de eigenaar van Planetzone