Home Nieuws Sport Nieuws FC Twente strikt aanvaller Virgil Misidjan

FC Twente strikt aanvaller Virgil Misidjan

Virgil Misidjan speelt komend seizoen voor FC Twente. De 27-jarige aanvaller komt transfervrij over en speelde afgelopen jaar voor PEC Zwolle en 1. FC Nürnberg. Misidjan tekende vandaag in De Grolsch Veste een contract voor twee seizoenen.   

“Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen en hoop op een mooie tijd bij FC Twente”, vertelt Virgil Misidjan. “Dat ik hier straks in volle De Grolsch Veste kan spelen, met de sfeer van de supporters, daar kan ik me echt op verheugen. Na een gesprek met Jan Streuer en Ron Jans was mijn gevoel direct goed. Na een moeilijke periode heb ik me afgelopen maanden bij Zwolle weer kunnen laten zien, die lijn wil ik bij FC Twente doortrekken.” 

“Het is mooi dat Virgil komend seizoen voor FC Twente gaat spelen”, vertelt Jan Streuer. “We waren op zoek naar een creatieve aanvaller die scorend vermogen heeft en een assist kan geven. Zo’n type speler is Virgil, dat heeft hij afgelopen half jaar bij PEC Zwolle weer laten zien. Virgil kan in de aanval aan beide kanten spelen en heeft ook de nodige ervaring, dat kunnen we goed gebruiken in onze jonge selectie.”    

Over Virgil Misidjan
Virgil Misidjan kwam afgelopen half jaar uit voor PEC Zwolle. De aanvaller werd door 1. FC Nürnberg verhuurd aan de Eredivisieclub. Daarvoor speelde Misidjan van 2013 tot 2018 voor Ludogorets. In deze periode kwam hij 206 duels in actie voor de Bulgaarse club en scoorde daarin 49 keer. Voor zijn overgang naar Ludogorets speelde Misidjan voor Willem II, de club waar hij ook de jeugdopleiding doorliep.

Bron en foto © FC Twente Media

https://www.youtube.com/watch?v=f-tVF2awChk&feature=emb_title