Home Games EA SPORTS kondigt partnership met AC Milan en Inter Milan aan 

EA SPORTS kondigt partnership met AC Milan en Inter Milan aan 

Vandaag kondigt EA SPORTS een partnership aan met AC Milan en Inter Milan. Na aankondigingen van langdurige partnerships met Real Madrid en La Liga, kondigt EA SPORTS FIFA vandaag ook een meerjarige licentieovereenkomst aan met AC Milan en Inter Milan, twee van de meest gevierde clubs in Italië en over de hele wereld. Als exclusieve Official Video Games Partner van beide clubs is EA SPORTS FIFA de enige plek waar spelers in elke spelmodus kunnen strijden tegen de grootste sterren van beide clubs.

“Het blijven verbeteren van strategische club partnerships in Italië is cruciaal voor onze visie en toewijding om de liefde voor de sport te vergroten, en in dit geval voetbal wereldwijd, middels authentieke interactieve ervaringen”, zegt Nick Wlodyka, Vice President & GM, EA SPORTS FIFA. “We kijken ernaar uit om fans de komende jaren een innovatieve en interactieve FIFA-ervaring te bieden.”

EA SPORTS stelt beide clubs in staat om hun groeiende fanbases te vergroten door de meer dan 100 miljoen FIFA-fans over de hele wereld de mogelijkheid te bieden om deel te nemen en te spelen als AC Milan en Inter Milan. FIFA heeft de clubs al geholpen om internationaal meer erkenning te krijgen. Van de in-game fans van AC Milan en Inter Milan komt 36% buiten Italië vandaan. Daarnaast willen we delen dat de samenwerking met EA SPORTS FIFA en AS Roma dit jaar afloopt. Dit heeft geen invloed op de authentieke gelijkenis van spelers of de chemie in FIFA Ultimate Team. Alle details over hoe AS Roma zal verschijnen in EA SPORTS FIFA 21 vind je hier

Bron © Electronic Arts