Home Nieuws Sport Nieuws Doesburg tekent contract bij VVV-Venlo tot medio 2026

Doesburg tekent contract bij VVV-Venlo tot medio 2026

Pepijn Doesburg © VVV Venlo

VVV-Venlo heeft Pepijn Doesburg gecontracteerd voor de komende twee seizoenen. Momenteel speelt de spits al op huurbasis in Covebo Stadion – De Koel –, maar vanaf volgend seizoen maakt hij dus definitief de overstap naar Venlo.

Doesburg wordt dit seizoen gehuurd van FC Dordrecht en kwam vooralsnog tot 28 officiële wedstrijden en vijf doelpunten voor VVV, dat de aanvaller nu dus definitief heeft ingelijfd met een contract tot de zomer van 2026.

Daarmee is Doesburg ook de komende twee seizoenen verbonden aan VVV en daar is hij blij mee. “Ik ben dankbaar voor de kans die ik hier dit seizoen heb gekregen en heb het hier erg naar mijn zin. Ik kijk er dan ook naar uit om nog twee jaar voor deze mooie club te spelen”, vertelt Doesburg, die ambitieus is. “Mijn doel is uiteraard om zoveel mogelijk minuten te maken en de eerste spits
van VVV te worden. Ik ga er alles aan doen om dat te bereiken en de club te helpen om succesvol te zijn.”

Interim technisch manager Marc van Hintum ziet in Doesburg een versterking voor de selectie van volgend jaar. “Pepijn heeft dit seizoen al een aantal keer zijn waarde voor de ploeg bewezen met belangrijke doelpunten. We hopen dat hij zich hier volgend seizoen nog verder kan ontwikkelen en nog belangrijker voor het team kan worden”, aldus Van Hintum.

Bron en foto © VVV Venlo