Home Nieuws Sport Nieuws Carel Eiting (23) van Ajax naar KRC Genk en trekt Afrkaans talent...

Carel Eiting (23) van Ajax naar KRC Genk en trekt Afrkaans talent aan

© KRC Genk

KRC Genk heeft de Nederlandse middenvelder Carel Eiting (23) aangetrokken. 
De geboren Amsterdammer komt per 1 juli over van Ajax. Hij tekende een contract voor vier seizoenen, tot de zomer van 2025.

Carel Eiting is een linksvoetige centrale middenvelder. Hij kwam als negenjarige in de jeugdopleiding van Ajax terecht en was amper 18 toen hij zijn debuut maakte in het eerste elftal. Hij won met Ajax de dubbel en speelde in de Champions League en de Europa League. 


Vorig seizoen speelde hij op uitleenbasis voor het Engelse Huddersfield.  Carel speelde ook voor alle jeugdelftallen van Oranje en was belofteninternational.

Kelvin John (18): Afrikaans toptalent kiest voor KRC Genk

KRC Genk heeft de Tanzaniaanse aanvaller Kelvin John aangetrokken. Hij heeft een contract ondertekend voor drie seizoenen, tot midden 2024, met een optie voor twee bijkomende seizoenen.

Kelvin John geldt als een groot talent. Met de jeugdselecties van Tanzania maakte hij op elk groot toernooi indruk. Hij werd daarom enkele jaren geleden al door Ally Samatta getipt aan de club.
Tot voor kort was hij actief in de gereputeerde Brooke House Football Academy in Leicester.

Het was wachten tot zijn 18de verjaardag eerder deze maand om een profcontract te kunnen tekenen in Europa. Dat is nu gebeurd. 
Kelvin John start de voorbereiding met de A-kern onder coach John van den Brom.

Bron en foto © KRC Genk

Vorig artikelAreaX Festival Terneuzen gaat door
Volgend artikelSnollebollekes bemachtigt nummer één-positie Foute 1500
Ik ben de eigenaar van Planetzone