Home Nieuws Sport Nieuws Bryan Zaragoza nu al speler Bayern München

Bryan Zaragoza nu al speler Bayern München

Bryan Zaragoza © Bayern München

Bryan Zaragoza is met onmiddellijke ingang verhuisd van Granada CF naar FC Bayern, aanvankelijk uitgeleend tot het einde van het seizoen. Daarna treedt de overeenkomst in werking die de Duitse recordkampioen eerder al in december met de 22-jarige aanvaller bekendmaakte. Dit contract loopt dan tot en met 30 juni 2029.

Christoph Freund , sportief directeur van FC Bayern: “In het voetbal moet je altijd flexibel zijn en daarom hebben we op de huidige situatie gereageerd. Bij een overeenkomst als deze zijn drie partijen betrokken en we zijn blij dat Bryan Zaragoza eerder dan afgesproken bij ons komt. Bryan ziet zijn toekomst bij FC Bayern – die toekomst begint nu. We zijn erg blij dat hij onze ploeg al voor de tweede seizoenshelft zal versterken.”

Bryan Zaragoza:  “Ik verhuis naar FC Bayern om hier verder te groeien bij één van de grootste clubs ter wereld. Ik ben Granada erg dankbaar voor de geweldige tijd die we samen hebben gehad en voor alles wat de club voor mij mogelijk heeft gemaakt. Dat zal ik nooit vergeten. Ik voel nu ook grote steun bij FC Bayern. Ik kijk uit naar wat gaat komen. Wij mikken hoog.”

Bron en foto © Bayern München

Vorig artikelGenoa haalt Ankeye en Vitinha binnen
Volgend artikelSamenvatting persconferentie Explosie Rotterdam
Ik ben de eigenaar van Planetzone