Home Nieuws Sport Nieuws Binnen bij Oranje nu te zien

Binnen bij Oranje nu te zien

© Prime Video

In Binnen bij Oranje, heldenverhalen, kijken Louis van Gaal, Dick Advocaat, Rafael van der Vaart, Giovanni van Bronckhorst, Dirk Kuijt en Khalid Boulahrouz terug op eindtoernooien die ze meemaakten als onderdeel van het Nederlands Elftal. Oranjeavonturen die van dichtbij werden meegemaakt door toenmalig perschef van Oranje, maar bovenal voetbalicoon: Kees Jansma.
Kees was erbij. Hij is de man die jarenlang de brandjes moet blussen. Die verhalen uit de pers moet houden en spelers in bescherming neemt. De zes spelers en coaches van Oranje nemen samen met Kees één voor één plaats in een bioscoop setting waar zij in een openhartig gesprek een inside-blik geven op hun bijna gouden jaren in Oranje. Letterlijk even Binnen bij Oranje. Dit alles aan de hand van fragmenten van de meest memorabele momenten uit de EK’s en WK’s tussen 2004 en 2014. Wat ging er mis op het EK 2008 toen Oranje de sterren van de hemel speelde en vervolgens tegen Rusland kansloos eruit gingen? Wisten de spelers voorafgaand aan het EK van 2012 eigenlijk al dat het een fiasco zou worden? Maar ook de prachtige en inspirerende verhalen komen aan bod. Wat was de magie waardoor de WK zomer van 2010 onvergetelijk werd? En wat deed Louis allemaal om in 2014 iets te presteren wat niemand voor mogelijk hield? Het zijn deze verhalen die in detail worden verteld door de sterren van toen.

Binnen bij Oranje nu te zien bij Prime Video

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikel[Video] Grooming en uitbuiting in de nieuwe Videoland documentaire over de schimmige wereld van jongensprostitutie: ‘Payboys’
Volgend artikel[VIDEO] The Elder Scrolls Online: Firesong DLC en Update 36 nu beschikbaar voor consoles
Ik ben de eigenaar van Planetzone