Home Games The Elder Scrolls Online: Firesong DLC en Update 36 nu beschikbaar...

[VIDEO] The Elder Scrolls Online: Firesong DLC en Update 36 nu beschikbaar voor consoles

© Bethesda

The Elder Scrolls Online: Firesong DLC, het hoogtepunt van het Legacy of the Bretons jaarlange verhaal, is nu beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles.

In deze nieuwe story DLC verkennen spelers het ongetemde eiland Galen, het meest westelijke eiland van de Systres Archipelago, duiken ze diep in het leven en de cultuur van de druïden, en vechten ze om Tamriel te verdedigen tegen de interne bedreigingen. In The Elder Scrolls Online: Firesong zullen spelers eindelijk de confrontatie aangaan met de Ascendant Lord en hun jaarlange avontuur Legacy of the Bretons afsluiten. De Firesong DLC is gratis voor alle ESO Plus-leden en voor niet-leden te koop via de in-game Crown Store.
 
Lees alles over Firesong, inclusief diepgaande details over de nieuwe zone, de bonus quests en unieke beloningen, evenals een introductie van de nieuwe Tales of Tribute patron, The Druid King, op de officiële website van The Elder Scrolls Online officiële website hier: https://www.elderscrollsonline.com/en-gb/news/post/63075
 
De Update 36 base-game patch wordt samen met de Firesong DLC uitgebracht en is een gratis update voor alle ESO spelers die Simplified Chinese-lokalisatie introduceert in de tekst van de game samen met een groot aantal balansveranderingen, bug fixes en nieuwe functies. Deze nieuwe toevoegingen omvatten de mogelijkheid om een uniek doelwit op vijanden te plaatsen (waardoor spelers beter kunnen coördineren met hun bondgenoten), een text-to-speech toegankelijkheid, de optie om class pets te verbergen in steden en dorpen en een reeks verbeteringen aan het huisvestingssysteem.
 
Bekijk de trailer voor The Elder Scrolls Online: Firesong hieronder:

Bron en foto © Bethesda

Vorig artikelBinnen bij Oranje nu te zien
Volgend artikelNieuwe Need for Speed Unbound-video toont real life Custom Mercedes 190 E van A$AP Rocky