Home Nieuws Jongeren Alle informatie PSV Huldiging 2018

Alle informatie PSV Huldiging 2018

PSV is voor de 24e keer landskampioen geworden! En dat moet uiteraard weer groots gevierd worden!

Huldiging Stadhuisplein
Op maandag 16 april vindt de huldiging plaats in Eindhoven op het Stadhuisplein. De platte kar vertrekt rond 17.00 uur vanaf het Philips Stadion en rijdt de volgende route: Frederiklaan – Sint Antoniusstraat – Willemstraat – Vonderweg – Mathildelaan – 18 Septemberplein – Vestdijk – Geldropseweg – Bilderdijklaan – Stadhuisplein. Naar verwachting vindt hier vanaf 19.00 uur de huldiging plaats.

Het Stadhuisplein is open vanaf 15.00 uur. Als het plein vol is, wordt het Stadhuisplein afgesloten. Dat geldt ook voor het rolstoelvak dat voor het Stadhuis wordt ingericht. Op de Markt en het 18 Septemberplein kunnen PSV-fans de huldiging volgen op grote schermen.

Mis niets op PSV.nl/kampioen
Kun je er maandag om wat voor reden dan ook niet bij zijn? Volg de huldiging dan via onze livestream. Op PSV.nl/kampioen mis je niets van de huldiging.

Ook de NOS zendt vanaf 17.00 uur de huldiging live op TV uit

Grootste groepsfoto

Maakt Jongerensite PlanetZone vandaag een nog grotere PSV groepsfoto ? Dit wordt direct na einde georganiseerd.  De groootste groepsfoto staat nu nog op naam van Vitesse tijdens de bekerhuldiging in Arnhem in 2017.

Bron: PSV

Foto: Groepsfoto PSV Supporters  2016

Vorig artikelManieren om buiten je wi-fi ook films te kijken of te gamen
Volgend artikelKijkcijferrecord FOX Sports na kampioenswedstrijd PSV – Ajax
Ik ben de eigenaar van Planetzone