Home Nieuws Meiden die tijdens stappen met hiv zijn besmet blijkt prank

Meiden die tijdens stappen met hiv zijn besmet blijkt prank

Whatsapp-gesprek-hiv-besmet-uitgaan-fake-hoax-nieuws-viral-screenshots

Op Facebook gaan er screenshots van gesprekken viral dat er op meerdere plaatsen meiden worden besmet met hiv door een naald. Maar de meiden uit de gesprekken hebben toegegeven dat het om een slechte grap gaat

Meiden hebben excuses aangeboden voor slechte grap

De meiden van de screenshots hebben in andere berichten laten weten dat het om een grap gaat en hebben hiervoor ook hun excuses aangeboden. Het is dus allemaal een hoax! De screenshots van de oorspronkelijke pagina zijn ook verwijderd. Het wordt nu alleen nog verspreid door mensen die een screenshot van dit gesprek hebben en het delen op hun eigen Facebook en eventueel openbaar zetten.

Minimale incubatietijd 2 weken voor HIV

Als je denkt besmet te zijn geraakt met HIV, kan dat niet meteen worden gediagnosticeerd. Dat heeft met incubatietijd te maken. In screenshot 2 kan je lezen dat het meisje een briefje in haar portemonnee heeft ontvangen waarop staat “welcome tot he hiv family”. Toen ze dat las, is ze direct naar de dokter gegaan en daar bleek dat ze HIV heeft (de volgende dag al!). Dezelfde situatie gebeurt op screenshot 1 alleen dan in een brievenbus, maar ook binnen 1 dag… en laten we eerlijk weten: hoe weet die jongen nou zomaar waar zij woont?? Dan zou ze eerder die jongen mee moeten hebben genomen en onveilige sex hebben gehad. Dan was het ook nog geloofwaardiger. Maar ja, dan zou het niks te maken hebben met een naald en een club…

Het is dus allemaal fake!

Wij vinden het heel jammer dat deze grap te kostte gaat van mensen. Hardwerkende mensen, angstige mensen. Het is daarnaast zielig om met deze ziekte te spotten. Groetjes.

Vorig artikelRecensie: Fast and furious Hobb en Shaw
Volgend artikelPZTV IFA 2019: De multifunctionele Promate Capital 24 powerbank
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!