Home Muziek Nieuws Muziek BE Nieuw single en album Kings of Leon

[video] Nieuw single en album Kings of Leon

Grammy Award-winnaar, multi-platina verkopende rockband KINGS OF LEON brengt officieel hun veelgezochte achtste studioalbum When You See Yourself uit via RCA Records.

Opgenomen in de beroemde Blackbird Studios in Nashville en geproduceerd door Grammy Award-winnende Markus Dravs, kreeg het album al vroeg lovende kritieken. Rolling Stone Magazine merkt op: “… het achtste album van de band is een arena rock of the mind”, dat “lunges en zweeft met kabbelende gitaarleads die over enkele van de smerigste riffs lopen die de band op een plaat heeft gezet sinds de New South-meets-neo -Strokes garage moves van de eerste twee albums … deze plaat zal je misschien verrassen. “

De band debuteerde ook met een nieuwe muziekvideo voor albumtrack, “Stormy Weather.”

De band maakte vorige week ophef met de aankondiging van hun baanbrekende “NFT YOURSELF” -collectiedaling. Het leiden van de aanklacht voor muzikanten op de NFT-marktplaats KOL schuift de macht terug in de handen van makers met een allereerste NFT-drop die samenvalt met een albumrelease. De digitale kunstcollectie zal maximaal 25 unieke stukken bevatten, waaronder twee aanbiedingen waarvan ALLE opbrengsten ten goede komen aan Live Nation’s Crew Nation Fund. De release gaat vandaag, 5 maart, bij NOON EST in de uitverkoop en bevat real-world vinyl en unieke ervaringen. Gemaakt in samenwerking met oude creatieve partner Night After Night, wordt de collectie beschikbaar gesteld door YellowHeart, ’s werelds eerste sociaal verantwoorde ticketplatform en de pionier van een snelgroeiende trend van NFT’s die artiesten in staat stellen om verzamelobjecten rechtstreeks aan hun fans te verkopen.

When You See Yourself – Tracklist

1. When You See Yourself, Are You Far Away
2. The Bandit 
3. 100,000 People
4. Stormy Weather 
5. A Wave 
6. Golden Restless Age
7. Time in Disguise 
8. Supermarket 
9. Claire and Eddie
10. Echoing
11. Fairytale

Bron © Sony Music