Home Games Fantasy football-platform Sorare werkt samen met De Eredivisie

Fantasy football-platform Sorare werkt samen met De Eredivisie

Voetbal verbindt ruim 4 miljard voetballiefhebbers in alle delen van de wereld. Maar vanwege de coronacrisis voelen voetbalfans zich verder verwijderd van hun geliefde spel dan ooit tevoren. Nu mensen meer tijd op het internet doorbrengen groeit de behoefte aan digitale ervaringen die bijdragen aan een gevoel van verbondenheid. Voetbalplaatjes hebben fans lange tijd geholpen om uiting te geven aan hun liefde voor het spel, en nu kunnen zij een compleet nieuwe online wereld ervaren. Sorare luidt een nieuw tijdperk in waarin zij unieke voetbalmomenten kunnen beleven en een hechte band met elkaar kunnen vormen.

Ruim 120 voetbalclubs hebben hun eigen digitale spelerskaarten aan het platform van Sorare toegevoegd. Alle Europese kampioenen nemen actief deel aan de groei van het spel. Samenwerkingen met FC Liverpool, Paris Saint-Germain, Bayern München, Real Madrid en Juventus maken Sorare tot het eerste verzamelplatform dat digitale spelerskaarten aanbiedt voor de top vijf van kampioenen van de Champion’s League. Sinds kort kunnen ook De Eredivisie, de 18 clubs en hun professionele spelers worden verzameld en worden gebruikt als game-items op Sorare.

Zo werkt het

Op de actieve transfermarkt van Sorare kunnen in een gelimiteerde oplage aangeboden, verzamelbare voetbalkaarten worden gekocht, verhandeld en verkocht om zo een eigen collectie samen te stellen. In deze wereldwijde fantasy voetbalgame gebruik je de verzamelkaarten om teams samen te stellen, punten te verdienen en jezelf omhoog te werken op de fantasy voetbalranglijst en prijzen te winnen.

Tijdens wereldwijde wedstrijden kunnen Sorare-spelers elke week prijzen winnen, zoals nieuwe kaarten en coole merchandising (gesigneerde shirts etc.). De kans om te winnen wordt beïnvloed door de zeldzaamheid van de kaarten in de betreffende ploeg, en ook door de echte resultaten die de voetballers elke week behalen.

De spelregels kun je

hier nalezen.

Je account instellen

Een account aanmaken op Sorare is heel eenvoudig. Je moet een e-mailadres opgeven, een wachtwoord en een gebruikersnaam (bijv. de naam die je als manager wilt gebruiken), of je kunt je aanmelden via een bestaand Google- of Facebook-account. Bij je eerste aanmelding bij Sorare ontvang je 10 gratis kaarten. Met deze kaarten kun je meespelen in de Rookie League. Om te promoveren naar de hogere competities en mee te strijden om bepaalde beloningen, heb je zeldzame, superzeldzame of unieke kaarten nodig die je kunt kopen op

de transfermarkt.

Waarom Eredivisie-voetbalkaarten verzamelen op Sorare?

  • Zeldzame verzamelobjecten: de kaart van elke voetballer is zeldzaam en gewild waardoor de kaarten waarde hebben voor verschillende voetbalfans. Zo zijn de kaarten van Matthijs deLigt (https://sorare.com/cards/matthijs-de-ligt-2020-unique-1) en Teun Koopmeiners(https://sorare.com/cards/teun-koopmeiners-2020-unique-1) tot op heden uniek en al behoorlijk wat geld waard.
  • De in-game waarde in Sorare: naast de onderliggende aantrekkingskracht als verzamelobject en de intrinsieke waarde van elke spelerskaart, kunnen de kaarten worden gebruikt in Sorare’s fantasy voetbalgame waarmee gebruikers elke week prijzen kunnen winnen.

Ga voor meer informatie naar de website van Sorare.

Bron © Sorare

Vorig artikel[video] Nieuw single en album Kings of Leon
Volgend artikel[video] Tourist LeMC brengt hommage aan Absynthe Minded met hun grootste hit ‘Envoi’
Ik ben de eigenaar van Planetzone