Home Muziek Nieuws Muziek BE “Mijn handen zijn aan het trillen van de spanning!” Q-luisteraar Wendy...

[Video] “Mijn handen zijn aan het trillen van de spanning!” Q-luisteraar Wendy uit Niel wint de allereerste Bitcoin in de ochtendshow van Maarten en Dorothee

© Qmusic Belgium

De kop is eraf, Q-dj’s Maarten en Dorothee gaven zo net de eerste Bitcoin weg tijdens de stuntactie Elke Beller Wint… Een Bitcoin! Q-luisteraar Wendy uit Niel kreeg Maarten en Dorothee aan de lijn en mag zich nu trotse eigenaar van een vollédige Bitcoin noemen. Op het moment dat Wendy live op de radio kwam, was de cryptomunt zo’n 20 320 euro  waard. Wendy schreeuwde het uit: “Ik ben kei hard aan het knuffelen met mijn kinderen! Ik weet nog niet wat ik met het geld ga doen, maar wij zijn juist getrouwd. Dus dit is zo een mooie kers op de taart! Mijn handen zijn super hard aan het trillen van de spanning. Ik heb denk ik meer dan 200 keer gebeld heb. Ik ben blijven bellen terwijl ik mijn kinderen wakker maakte, zij hebben examens en moeten zo meteen naar school vertrekken.”

Voor het duidelijk werd dat Wendy de Bitcoin won, was er wel eventjes paniek in de studio. Maarten en Dorothee kregen naast Wendy namelijk ook nog een tweede beller aan de lijn. Een foutje? Gelukkig bleek het Luc Vancoillie, papa van Maarten te zijn. En dat was niet het eerste flauwe mopje dat de Q-dj deze ochtend uithaalde. De eerste beller die vandaag de studio bereikte was namelijk… Leon, het zoontje van Maarten.

Q-luisteraars kunnen nog tot 9u00 bellen naar het gratis nummer 0800 45678, om zo kans te maken op een Bitcoin.

Bron en foto © Q Music Belgium

Vorig artikelMarine onderschept meer dan 1.000 kilo cocaïne in Caribisch gebied
Volgend artikel[Video] Netflix start reality competitieserie: Squid Game: The Challenge