Home Nieuws Muziek Nieuws Qmusic-luisteraar krijgt eigen wassen beeld in Madame Tussauds

Qmusic-luisteraar krijgt eigen wassen beeld in Madame Tussauds

Zojuist maakte Domien Verschuuren tijdens een online persconferentie bekend dat een gelukkige Qmusic-luisteraar binnenkort zijn of haar eigen wassen beeld krijgt in Madame Tussauds Amsterdam. De luisteraar komt als beeld in de interactieve attractie tussen de wereldsterren te staan.

Bij Qmusic draait alles om de luisteraars. En één daarvan wordt nu op een voetstuk geplaatst en krijgt een plek tussen de sterren. Domien Verschuuren vertelde zojuist tijdens de persconferentie: “Heb je je wel eens voorgesteld hoe het is om tussen de wereldsterren te staan? En om jezelf heen te lopen en jezelf te zien. Het kan gebeuren.” Hij vervolgt: “Iedereen kan meedoen vanaf 24 mei en zich plaatsen voor de grote finale op vrijdagavond 28 mei. Dan wordt bekend welke Qmusic-luisteraar hier tussen de sterren komt te staan. Voor Madame Tussauds is het overigens ook een eer om deze persoon te mogen verwelkomen.”

Een wassen beeld in Madame Tussauds. Tot nu toe is het alleen weggelegd voor de grote sterren, zoals Dua Lipa, Robbie Williams, Lionel Messi en Lady Gaga. Daar komt binnenkort een luisteraar van Qmusic tussen te staan. Die luisteraar kan om zichzelf heen lopen en voor het eerst exact zien hoe de wereld hem of haar altijd ziet. Deze actie doet Qmusic samen met Madame Tussauds Amsterdam, ter ere van de 50ste verjaardag van de attractie. Het is uniek: het wassen beeld wordt met de hand gemaakt en dit kost maanden werk door ongeveer twaalf professionals. Dit maakt dat het uiterst kostbaar is: een wassen beeld maken kost ongeveer €200.000.

De persconferentie is hier terug te kijken.

Bron en foto © Qmusic NL