Home Muziek Nieuws Muziek BE Peet lanceert video voor nieuwe single ‘Ok Ok’

Peet lanceert video voor nieuwe single ‘Ok Ok’

© TopNotch België

“Ok Ok” is de tweede single uit het album TODO BIEN dat op 24 februari verschijnt.
De video is vandaag samen met de single gelanceerd. 
 
Peet : “Ok Ok is een sound die vergeleken zou kunnen worden met klanken zoals ik die al gebruikte in “keke”, zeer luchtig zonder al te veel info in de productie maar met een spanning dankzij de zeer simplistische piano. Ik vertel het feit dat op dit moment alles goed gaat aan mijn kant, met een vleugje humor zoals ik dat graag doe”

De Brusselse hip hop artiest Peet brengt op 24 februari  een nieuw album “TODO BIEN” uit. Dit is ondertussen zijn 5e solo project. In 2021 bracht hij “Mignon” uit, dat werd voorafgegaan door 3 EP’s “Peate” (2016), “Mecman” (2018) en “Peper” (2020).

Net zoals bij zijn eerste project “Peate” is “TODO BIEN” vrij natuurlijk tot stand gekomen: “De meeste tracks zijn in mijn thuisstudio geproduceerd en opgenomen. Gedurende een jaar werkte ik aan de plaat en uiteindelijk maakte ik een selectie van 10 tracks voor de finale versie.” Al zijn muzikale invloeden schijnen door in het album, van boom-bap jazzy (met Jean-Jass) tot trap turn up waarmee hij tijdens live shows halsbrekende toeren uit kan halen (Karma), tot meer serieuze en introspectieve tracks (Verre en Main).

Deze plaat weerspiegelt wie Peet muzikaal is.  “Ik heb er met hart en ziel aan gewerkt en ik hoop dat er met evenveel plezier naar geluisterd zal worden als ik had met het album te maken.” aldus Peet


Bron en foto © TopNotch België