Home Nieuws Gadgets & Electronica Acer verlegt de grenzen van 3D-gaming met3D Ultra-modus in SpatialLabs TrueGame

Acer verlegt de grenzen van 3D-gaming met
3D Ultra-modus in SpatialLabs TrueGame

© Acer

Acer heeft vandaag een belangrijke update aangekondigd van diens SpatialLabs TrueGame, de 3D-gaming-applicatie waar geen 3D-bril voor nodig is, met de aanvulling van de 3D Ultra-modus. De nieuw functie biedt gamers de ultieme in 3Dgamingervaring met geavanceerde capaciteiten voor stereoweergave, de projectie van beelden met diepte en levensechte 3D-geometrie. SpatialLabs TrueGame is ontwikkeld voor gamers die zich graag laten meeslepen in gameplay en fungeert als een middel om nieuwe realiteiten te
verkennen en ervaren wanneer ze op missie gaan om schatten en glorie te vinden.

De nieuwe update omvat tevens 3D Sense, een collectie van 3D-stereo-effectconfiguraties die aansluiten op voorkeuren van spelers wat betreft visuele details, effecten en 3D-diepte. Met TrueGame kan de game zodanig worden gespeeld dat deze wordt aangepast aan de speler en games ondersteunt wanneer er maandelijks nieuwe games worden toegevoegd, inclusief de actuele lijst met AAA-games en eerdere topklassiekers waar gebruikers in hun volledige 3Dglorie van kunnen genieten.

“Game-ontwikkeling is een kunstvorm waarbij ontwikkelaars hun dromen werkelijkheid maken in de vorm van prachtig realistische en betoverende 3D-werelden. Het is een uitdaging die een enorme investering in tijd en creativiteit vergt”, aldus Jerry Kao, Co-COO, Acer Inc. “De kijkervaring van de gamers van nu wordt ontzettend beperkt door de 2D-beeldschermen. Dit alles verandert met SpatialLabs TrueGame omdat we de grenzen van de 3D-gamingervaring blijven verleggen door volledig geometrische 3D toe te voegen en de kracht van stereoscopische 3D-technologie te ontgrendelen.”

SpatialLabs TrueGame 3D Ultra – De ultieme 3D-gamingervaring
De SpatialLabs TrueGame 3D Ultra-modus biedt een geheel nieuwe ervaring van stereoscopische 3D-prestaties in gaming waarmee spelers diep in een nieuwe wereld van 3D-entertainment kunnen duiken. De modus maakt gebruik van de combinatie van de SpatialLabs eye-trackingoplossing, stereoscopische 3D-weergave en renderingstechnologieën in realtime om oogverblindende scenes, objecten en personages in 3D tot leven te brengen. Gebruikers kunnen met één klik op de knop direct profiteren van stereoscopische 3D-gaming omdat de gepatenteerde One-click Game Play-functie TrueGame in staat stelt automatisch geïnstalleerde games met hun vooraf geconfigureerde 3D-profielen te starten. SpatialLabs TrueGame gebruikt de informatie die ontwikkelaars toevoegen over shaders en 3D-geometrie in games. Daardoor kan de aanvulling van een tweede virtuele camera in de 3D Ultra-modus een meeslepende 3Dervaring bieden als nooit tevoren.

Gameprofielen die de nieuwe TrueGame 3D Ultra-modus ondersteunen, bevatten de nieuwste AAA-games en een lijst met populaire games die de gebruikers kan gaan ontdekken. Met het gemak van de TrueGame-applicatie en de aanvulling van het geoptimaliseerde 3D Ultra-profiel, kunnen 3D-fans moeiteloos genieten van een soepelere en bredere reeks 3D-effecten waar geen 3D-bril voor nodig is en die speciaal zijn ontwikkeld voor elke individuele game. TrueGamespelers en 3D-gamingfans kunnen bovendien contact met elkaar hebben via het SpatialLabs Community TrueGame-forum, een open ruimte waarin ze hun ideeën en ervaringen kunnen delen en van andere gamers kunnen leren.

© Acer

Beschikbaarheid
De 3D Ultra-modus in SpatialLabs TrueGame gaat eind januari 2023 live middels een softwareupdate. De modus ondersteunt tevens de Predator Helios 300 SpatialLabs Edition-gaminglaptop en de Acer SpatialLabs View-monitor.
Exacte specificaties en beschikbaarheid variëren per regio. Voor informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten kunt je contact opnemen met de dichtstbijzijnde Acer-vestiging via www.acer.com

Bron en foto © Acer

Vorig artikelBig Brother bewoners stellen zich voor aan jou!
Volgend artikelPeet lanceert video voor nieuwe single ‘Ok Ok’