Home Muziek NPO 3FM Live List 2020: deze acts móét je zien

NPO 3FM Live List 2020: deze acts móét je zien

Welke live-acts mag je dit jaar zeker niet missen? NPO 3FM heeft de beste nieuwe binnen- en buitenlandse live-acts op een rij gezet. 3FM-dj Sander Hoogendoorn maakte tijdens zijn ochtendshow de tien acts bekend die de 3FM Live List hebben gehaald. 

De 3FM Live List 2020 is samengesteld door een panel van muziekprofessionals, bestaande uit de 3FM-jocks en muziekredactie, diverse artiesten, festivalorganisaties, platenlabels en journalisten. Zij hebben tien artiesten uitgekozen die onmisbaar zijn op de radio en de Nederlandse podia. Eefje de Visser kwam als absolute nummer 1 naar voren bij de kenners.

Sharid Alles, zendermanager NPO 3FM: “Als muziekzender met een grote liefde voor live-optredens, was het nog best een klus om deze top 10 samen te stellen. Maar bij 3FM zijn we er van overtuigd dat dit acts zijn die je écht moet gaan zien in 2020, omdat ze het live gewoon heel goed doen. De nummer 1, Eefje de Visser, is natuurlijk al jaren bezig. Maar met haar nieuwe album en haar complete show – band, choreografie, zang, lichtplan, alles klopt – lijkt het allemaal bij elkaar te komen. Dit wordt het jaar van Eefje, daar zijn we bij 3FM van overtuigd!”


Dit is de volledige NPO 3FM Live List 2020:

1. Eefje de Visser

2. Fontaines DC

3. Wies

4. Celeste

5. Stormzy

6. Sports Team

7. Snelle (+ band)

8. Queen’s Pleasure

9. S10

10. Altin Gün

3FM is daar waar de luisteraars ook zijn, op festivals als Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret en bij concerten. Daarnaast komen nieuwe en gevestigde artiesten geregeld een live-optreden geven in de 3FM Live Box, zoals Chef’Special en 3FM Talents Kovacs, Naaz en Kensington. Internationale grootheden als Editors en Billie Eilish kwamen optreden bij de 3FM Exclusives. Nieuwe muziek ontdek je op 3FM en daarom tippen we onze luisteraars met deze top 10 van beste live-acts. Wil je meer weten over de 3FM Live List, ga dan naar 3fm.nl