Home Muziek Nieuws Muziek NL Nieuwe single Guus Meeuwis met Sunnery James & Ryan Marciano

Nieuwe single Guus Meeuwis met Sunnery James & Ryan Marciano

In januari traden de artiesten voor het eerst samen op tijdens Vrienden van Amstel Live en dat klikte zo goed dat ze direct besloten om samen een nummer te schrijven en op te nemen. Guus bracht in Rotterdam zijn band naar de studio en Sunnery & Ryan namen hun laptops mee. 

Guus: “Ik vond de jongens altijd al een sympathiek duo. We hebben elkaar beter leren kennen bij Vrienden van Amstel Live en zijn daar samen de studio in gedoken. Tijdens Groots met een zachte G hebben we de nieuwe track samen al ruimschoots gevierd.” 

Sunnery & Ryan: “Vorig jaar kregen wij de eer om in de show met Guus samen te werken. Wij hebben toen ‘Je Moet het Voelen’ geremixt en deze samen met Guus in Ahoy gespeeld. Dit beviel ons zo goed, dat we zelfs besloten een nummer samen te maken. Wij hebben grote bewondering voor het werk van Guus en zijn altijd op zoek om te blijven verrassen en vernieuwen in alles wat we doen. Toen we dus deze mogelijkheid kregen zeiden we dan ook meteen ja. We zijn erg blij met het eindresultaat en zijn blij dat we het nu aan de rest van Nederland kunnen laten horen.”

Guus maakte het nummer af met Jan-Willem Rozenboom en Leo Alkemade. “Toen ik een serie aan het kijken was, kwam de zin I was never not in love with her voorbij. Die zin, nooit niet verliefd en het gegeven dat je iemand heel lang kent, dat het niet altijd vanzelf gaat, maar dat je altijd verliefd bent, dat is zó mooi!”, aldus Guus Meeuwis.

Vanaf vandaag is de track “Nooit Niet Verliefd” overal te streamen en als download verkrijgbaar