Home Muziek Nieuws Muziek BE 10 jarige Radiozender Joe nu ook in Nederland

10 jarige Radiozender Joe nu ook in Nederland

Radiozender Joe, onderdeel van het Belgische Persgroep onder meer Q-Music, Q2 en VTM vallen is nu ook in Nederland te beluisteren.

Joe steekt de landsgrenzen over: vanaf vandaag, maandag 1 april 2019, start de digitale radiozender Joe in Nederland. Dat maakte het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx bekend op een symbolische dag: vandaag, 1 april, bestaat Joe 10 jaar in Vlaanderen.

Dave Minneboo, programmadirecteur Qmusic Nederland: “Met Joe krijgt Qmusic er een broertje bij voor een wat meer volwassen doelgroep. Joe richt zich ook in Nederland op de frisse veertiger en draait herkenbare hitmuziek van de jaren ‘80 tot nu.”

Joe wordt een digitale non-stop muziekzender met een eigen ochtendshow. De Nederlandse radio-dj Erik Van Roekel zal elke weekdag tussen 07.00 en 09.00 te horen zijn op Joe in Nederland. Erik is momenteel in het weekend te horen bij Qmusic Nederland. De zender is digitaal te beluisteren via Joe.nl. Joe draait vooral 80’s en 90’s . Misschien wel een beetje te vergelijken met Radio veronica

Joe 10 jaar

Joe viert zijn 10de verjaardag in Vlaanderen met een 24 uur durende uitzending (startte gisteren, zondag 31 maart, om middernacht) waarin de Joe-dj’s de luisteraars uitvoerig willen bedanken. Ze blikken ook terug op hun mooiste radiomomenten. Voor Raf Van Brussel was dat het vormen van de grootste coverband ter wereld, voor Anke Buckinx was dat de Heilige Broer- en Zusdag in Bobbejaanland en voor Rani De Coninck was dat het bezorgen van een unieke 50ste verjaardag met Koen Wauters aan een Joe-luisteraar.

JOE IN NEDERLAND
VANAF MAANDAG 1 APRIL 2019 VIA JOE.NL
OCHTENDSHOW MET ERIK VAN ROEKEL, ELKE WERKDAG VAN 07.00 TOT 09.00

DE 10e VERJAARDAG VAN JOE
OP MAANDAG 1 APRIL 2019
24 UUR DURENDE UITZENDING SINDS 31 MAART OM MIDDERNACHTJ