Home Muziek Lil Kleine ontvangt platina award voor meer dan 100 miljoen streams en...

Lil Kleine ontvangt platina award voor meer dan 100 miljoen streams en onthult grootste gouden plaat ooit

Op de grootste gouden plaat ooit staan 20.000 namen van zijn fans gegraveerd

Gisteravond was Lil Kleine te gast bij Beau om het succes van zijn album Jongen Van De Straat te vieren. Beau van Erven Dorens verraste de artiest met een platina award voor zijn album Jongen Van De Straat, goed voor meer dan 100 miljoen streams. Het album dat 4 weken lang op 1 stond brak de eerste 24 uur na release al een bijzonder record op Spotify; niet eerder was een album in Nederland zoveel gestreamd binnen dit tijdsbestek. Ook was hier voor het eerst de grootste gouden plaat ooit te zien. Een gouden album award van 2,6 meter breed en 2,1 meter hoog waarop 20.000 namen van zijn fans gegraveerd staan. Vanaf vandaag kan iedereen zijn of haar naam terugvinden op ikbenmetlilkleine.nl.  

Tijdens de talkshow van Beau vertelde Lil Kleine hoe hij het ervaren heeft om zijn album uit te brengen terwijl hij zelf in quarantaine in het buitenland zat. Hij benadrukte hoe dankbaar hij zich voelt voor alles wat hij meemaakt:

Daar besefte ik me meer dan ooit wat ik heb bereikt en waar ik dankbaar voor ben. Als je elke dag optreedt kom je daar eigenlijk niet aan toe. Tijdens deze periode die ik met mijn gezin doorbracht heb ik hier de tijd voor kunnen nemen. Als je bereikt waar je altijd van hebt gedroomd, dan krijg je ook een bepaalde rust over je heen. En dat hoor je terug in het album.
– Lil Kleine

Brfon © TopNotch