Home Muziek Nieuws Muziek BE Kris Kross Amsterdam, Noordkaap en Joe Buck op Vestrock

Kris Kross Amsterdam, Noordkaap en Joe Buck op Vestrock

Kris Kross Amsterdam is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Megahit SEX scoorde een half miljjard streams op Spotify en domineerde de hitlijsten in Europa, Amerika en Rusland. Het dj-trio draaide afgelopen jaren in clubs van Ibiza tot Moskou, tourde door Azië en Amerika en werd geboekt voor festivals als Mysteryland, Tomorrowland, Exit en Ultra Music Festival. Op 6 juni 2020 sluiten zij de VESTROCK zaterdag af. Het Belgische Noordkaap staat na 20 jaar radiostilte garant voor een trip down memory lane met klassiekers als Arme Joe, Druk In Leuven en Ik Hou Van U. Zeeuws-Vlaming Joe Buck scoorde vorig jaar een gigantische hit met The Way You Take Time, dat hij in Nashville schreef en dat te horen was in een bekende tv-reclame. S10 en het Ierse THUMPER speelden zich vorig week in de kijker tijdens het Eurosonic Noorderslag festival.
Eerder kondigden we Within Temptation, Suzan & Freek, Snelle & Live Band, Maan en nog vele andere namen aan. Er volgen nog tientallen namen voor de elfde editie van VESTROCK.

VESTROCK
VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaats vindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. VESTROCK 2020 brengt je wederom het ultieme weekend weg met meer dan 60 live acts, een onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY en exclusieve optredens op diverse locaties op en rondom het eiland. Bovendien biedt VESTROCK een familieprogrammering aan waarin ook de jongere bezoeker een echte festival ervaring mee kan maken. Krijg de kans om zowel nieuwe opkomende acts te ontdekken als te genieten van de meer gevestigde namen. Hiernaast heb je de beschikking tot een bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK BLOND en een geweldige camping.

Laatste dagen VESTROCK 2020 Early Bird kaartverkoop
De kaartverkoop voor VESTROCK 2020 gebeurt via www.vestrock.nl en fysieke adressen in Zeeuws Vlaanderen. VESTROCK vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is. Vanaf deze editie van VESTROCK zijn ook voor het eerst weekend tickets beschikbaar (vrijdag tot en met zondag) naast de bestaande combitickets voor vrijdag en zaterdag. Tot 31 januari 2020 zijn tickets verkrijgbaar voor het verlaagde early bird tarief.